I Sunrise Medical er vi ikke bare optaget af ”at forbedre menneskers liv", men også måden vi driver vores virksomhed på.

Enten det gælder om at vise respekt for vore omgivelser og bidrage til at forbedre vores miljø eller at give vores ansatte beføjelser til at tænke og handle på en ansvarlig måde. At lede vores virksomhed på en ansvarlig måde er vigtig for alle i Sunrise Medical.

Vores ansvar

God forretningsskik

God forretningsskik

Vores globale "Do the right thing" program guider vore ansatte til at følge love og regler i sit daglige arbejde. Det beskriver også vores holdning til og ansvar for hvordan vi gør forretninger på en korrekt måde der betyder, at vi fremtræder som ærlige, med integritet og respekt.

God forretningsskik
Crash Test

Crash Test

Din sikkerhed er vigtig for os. Sunrise Medical crash tester hovedparten af vore produkter. Disse testes i henhold til ISO 7176-19 og ISO 16840-4. Du kan læse mere om crash test og hvilke produkter som har bestået testen, i vores brochure om emnet.
 

Crash test
Vores etiske policy

Vores etiske policy

Sunrise Medical har til intention udelukkende at handle med varer og tjenester fra leverandører, som opererer på en etisk korrekt måde, og vi deler aktivt vores syn på hvad vi anser som etisk korrekt.
Du kan få mere information om vores holdning til etik, samt om vores forventning til vores leverandører.

Vores etiske policy
Kvalitetsstyring

Kvalitetsstyring

Vi ønsker at sikre kvalitet i alle led i vores virksomhed. I 1992 fik vi vores første ISO 9001-certifikat. Sunrise Medical har siden da blevet ISO 9001:2008 og ISO 13485:2003 certificeret og viser med dette at vi er meget optaget af kvalitet og løbende forbedringer af alle processer.
 

Kvalitetsstyring

Vores varemærker