El-kørestole / QUICKIE / El-kørestole / QUICKIE Q700 M HD

QUICKIE Q700 M HDCenterstyret

Den ultimative centerstyrede el-kørestol for personer med høj brugervægt.

Nu kan brugere op til 250 kg nyde Q700 M i HD (Heavy Duty). Udstyret med ny, højeffektiv 4-pols motor giver Q700 M HD den samme udendørs ydeevne som Q700 M uden at øge dens basisstørrelse - så den er stadig lige så manøvredygtig indendørs. Det meget konfigurerbare og justerbare SEDEO PRO-siddesystem er blevet forstærket til også at rumme et bredere udvalg af sædebredder og -dybder. Selv armlæn og benstøtter er blevet forstærket, og fodpladerne er udvidet i størrelse, så du finder den perfekte pasform til dig. HD bør heller ikke betyde at gå på kompromis – det er derfor, du stadig kan nyde dine yndlings el-funktioner, såsom tilbagelænet eller 50⁰ tilt.

Arranger demonstration
Crash Tested QUICKIE Q700 M HD El-kørestol
Centerstyret ydeevne, udviklet til høj brugervægt (HD).

Centerstyring

Centerstyret ydeevne, udviklet til høj brugervægt (HD).

Forstærket med højeffektive 4-pols motorer, kan du nu nyde den gennemtestede udendørs stabilitet og ydeevne fra Q700 M - men i en robust HD-model! Yderemere bibeholder Q700 HD den slanke 622 mm base, så du får også den samme ultra-tætte indendørs manøvredygtighed.

  • Q700 M HD drejer sig om sin egen akse og har fremragende manøvredygtighed. Den kommer med en 622 mm base og 1100 mm vendediameter nemt rundt trange steder og i kompakte rum.
    Med en sædehøjde fra kun 415 mm kommer den også nemt ind under spiseborde og giver god adgang i biler og andre transportmidler.

  • Takket være dens centerstyrede teknologi er drivhjulet på Q700 M HD placeret direkte under din siddeposition (så der er mere vægt på drivhjulet). Dette resulterer i større trækkraft i forhold til for- eller baghjulsstyrede baser.
    Og med dets 14" drivhjul kan du også klare kantsten på op til 75 mm.

  • Det valgfrie Gyro-Tracking System registrerer og korrigerer automatisk den mindste afvigelse fra din retning. Ved at give en præcis kørsel, reducerer det antallet af fysiske eller kognitive handlinger, der kræves for at holde din el-kørestol på sporet, hvilket giver en mindre krævende køretur (især hvis du bruger specielle betjeningselementer).

  • Nyd kraft og hastighed lige ved hånden med 4-pols-motoren. Med valgmulighederne 6 eller 8 km/t tophastighed og enten 60 eller 80 Ah-batterier kan du maksimere din rækkevidde op til 37,5 km.

  • Stil er en personlig ting. Det er derfor, du har et valg af 7 farver, der passer til din personlighed. Med skjulte ledninger og komponenter kombineret med en skarpt skræddersyet polstring er dette en el-kørestol, der giver en virkelig slank og minimalistisk silhuet fra alle vinkler.

Elektrisk Siddesystem

SEDEO PRO - Robust, konfigurerbart siddesystem

Forstærket med 2 overlappende stålbrønde og forstærkningsstang, kombinerer SEDEO PRO-siddesystemet alle fordelene ved dets meget konfigurerbare sæderamme med et bredere udvalg af sædebredde- og dybdejusteringer, der er designet specifikt til HD-brugere. Derudover kan du udvide dit sæde med et væld af positioneringsmuligheder (inklusive det brancheførende JAY-sortiment af puder og rygge) for specifikt at imødekomme dine individuelle behov.

SEDEO PRO - Robust, konfigurerbart siddesystem

Elektriske Valgmuligheder

HD el-kørestolen, som ikke går på kompromis med de elektriske valgmuligheder

Takket være det forstærkede design tilbyder Q700 M HD den samme 50º elektrisk tilt som Q700 M, så du sikkert kan optimere din siddeposition hele dagen for at aflaste trykket samt forbedre den posturale støtte og komfort. Alternativt kan du vælge 90-130º elektrisk tilbagelæning og enten elektrisk swing-away eller 90-180º centermonterede benstøtter. Derudover er dens elektriske sidde-indstillinger tilgængelige med et tryk på en knap takket være QUICKIEs patenterede knapper!

Book en demonstration af QUICKIE Q700 M HD

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Totalbredde:620 - 660 mm
Totallængde:1070 - 1100 mm (med centermonteret benstøtte))
Sædebredde:500 - 660 mm
Sædedybde:460 - 560 mm
Sædetilt:30° (50° tilbehør)
Hejs:N/A
Rygvinkel:90 - 130º
Venderadius:560 - 630 mm
Svinghjul:6"
Drivhjul:14"
Farver:Sort (7 Farvemuligheder)
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:maks. 25 km (med 80 Ah batterier afhængig af forhold)
Max. hastighed:6 & 8 km/t
Batterier:60 Ah eller 80 Ah
Max. sikker hældning:7.5°
Max. kantklatring:75 mm
Lys og indikatorer:Ja
Elektronik:R-Net
Totalvægt:145 - 175 kg
Max. brugervægt:250 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.