TouchDrive 2

Touchscreen proportional controller

TouchDrive 2 anvender dokumenteret touchskærmsteknologi fra mobiltelefoner til ultra-sensitive og præcise proportionale køreegenskaber til kørestolsstyring. Aktiveres ganske enkelt ved at røre ved glasoverfladen på enheden; ingen krav til kraft. Ved konstant kontakt med skærmen opnås de fulde køreegenskaber, inklusiv at vende, skifte retning og dreje rundt.

TouchDrive 2 muliggør adgang til mode enten gennem en indbygget mode-kontakt på skærmen (Switch-It logo) eller en 3,2 mm mono jackport til eksterne, mekaniske mode-kontakter. TouchDrive 2 kan konfigureres, så neutral er midt på det aktive område (absolut) eller bevægelig (relativ).

Læs mere >

Switch-It TouchDrive 2 betjeningsenhed

Bestil en brochure via E-mail

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker