TouchDrive 2

Touchscreen proportional controller

TouchDrive 2 anvender dokumenteret touchskærmsteknologi fra mobiltelefoner til ultra-sensitive og præcise proportionale køreegenskaber til kørestolsstyring. Aktiveres ganske enkelt ved at røre ved glasoverfladen på enheden; ingen krav til kraft. Ved konstant kontakt med skærmen opnås de fulde køreegenskaber, inklusiv at vende, skifte retning og dreje rundt.

TouchDrive 2 muliggør adgang til mode enten gennem en indbygget mode-kontakt på skærmen (Switch-It logo) eller en 3,2 mm mono jackport til eksterne, mekaniske mode-kontakter. TouchDrive 2 kan konfigureres, så neutral er midt på det aktive område (absolut) eller bevægelig (relativ).

Download brochure

Switch-It TouchDrive 2 betjeningsenhed
Indbygget mode-funktion

Indbygget mode-funktion

Ved at røre ved Switch-It logoet på den kapacitive touchskærm er det muligt at tilgå forskellige modes. Denne valgmulighed kan aktiveres eller slås fra ved at trykke på den grønne, forsænkede knap på undersiden af enheden.

Jack til ekstern mode-kontakt

Jack til ekstern mode-kontakt

Brugeren kan vælge at deaktivere den indbyggede mode-mulighed (Switch-It logo) og i stedet anvende en ekstern kontakt. TouchDrive2 har en 3 mono jackport på siden til en ekstern, mekanisk mode-kontakt. Denne funktion giver en mere ren og overskuelig opsætning med færre ledninger, der sættes til en Omni eller Enhanced skærm.

Absolut og relativ mode

Absolut og relativ mode

Brugeren kan vælge absolut eller relativ mode til den neutrale position. Når den er i absolut mode, er midten af TouchDrive2s aktive område altid midt/neutral. Når den er i relativ mode, vil det område, brugeren til enhver tid rører igen, blive den nye midt/neutral. Denne valgmulighed kan aktiveres eller slås fra ved at trykke på den grønne, forsænkede knap på undersiden af enheden.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Support

Dokumentation

Ofte stillede spørgsmål

Ja det kan du godt. Kontakt vores kundeservice 70 22 43 49 og de vil hjælpe dig. Hvis du får hjælpemidler tildelt fra kommunen, så skal du kontakte dem.
Det kommer an på, hvilken kørestol du ønsker. Kontakt kundeservice på 70 22 43 49 for at få oplyst priser.
Sunrise Medical findes i næste alle lande, kontakt os og vi hjælper dig med at finde en forhandler.
Ja. Skriv til vores mail info@sunrisemedical og angiv navn og adresse, så fremsender vi givent materiale
Kontakt vores kundeservice på 70 22 43 49 og de henviser til konsulenten som kører i dit område. Der er også mulighed for at se vores produkter i vores showroom på Sjælland og i Jylland.
 1 2