Ctrl+5 Kontakt

Bekvem adgang til programmerbare funktioner i el-kørestolen

Opnå bekvem adgang til din el-kørestols programmerbare funktioner med Ctrl+5 kontakten – en perfekt kombination sammen med vores programmerbare memory seat positionering på alle SEDEO ERGO siddesystemer. Den giver dig direkte adgang til den funktion, du skal bruge, med et tryk på en knap. Tastaturet fås i to forskellige konfigurationer baseret på brugerens behov.

Download brochure
Switch-It Ctrl+5 kontakt til kørestole
Kontakt med trykknapper

Kontakt med trykknapper

Tastaturet på Ctrl+5 kontakten fås i to forskellige knap-konfigurationer – på billedet ses versionen med trykknapper.

Vippekontakt

Vippekontakt

Tastaturet på Ctrl+5 kontakten fås med to forskellige knap-konfigurationer – på billedet ses versionen med vippekontakter.

USB-opkobling

USB-opkobling

USB-porten er til opladning eller til strømforsyning af ydre enheder med et maksimalt strømtræk på 2,0 Amp. Porten er tilsluttet via en grisehale, så den kan flyttes fra den ene side til den anden afhængig af, hvordan brugeren foretrækker at tilgå den.

Ctrl+5 kontaktenheden er programmerbar med knapper med funktionstildeling

Ctrl+5 kontaktenheden er programmerbar med knapper med funktionstildeling

Ctrl+5 kontaktenheden er et apparat, der sættes ind i PG Drivets R-Net system og muliggør opsætning af helt op til ti forskellige funktioner i ti diskrete knapper (hver vippekontakt udgør to knapper). Dette apparat anvender Sunrise Medicals patenterede teknologi med funktionstildeling. Ctrl+5 kontakterne er for-programmerede fra fabrikken til standardværdier for aktuatorerne på stolene.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Support

Dokumentation