JAY Easy Viscokørestolspude

Høj komfort og enkel positionering (Trykfordelende)

JAY Easy Visco puden er fremstillet i et skummateriale, som varierer i hårdhed alt efter hvor på puden, det er placeret. Ved forkanten er skummet et fast materiale, hvorimod det bagtil ved ”siddebrønden” er en viskoelastisk memory skum, som ændrer sig alt efter brugerens bevægelser eller trykfordeling.      

Skumbasen giver høj komfort og en god lateral stabilitet samt god styring af benene for de brugere, som har brug for positionering grundet den konturformede pudefront.

Puden findes i 54 størrelser fra 25x25 til 60x60 cm. Deruover fåes  den også med en flad pudefront: JAY Easy Visco F.

Anvendes til personer med lav til moderat risiko for tryksår og lav risiko for shear (Kat. 2 – 3) med lavt positioneringsbehov. 

Kontakt
JAY Easy Visco kørestolspude
Buet eller flad bund

Buet eller flad bund

JAY Easy pude fås med enten buet bund (til brug i hængekøjen-sæde) eller flad bund (til brug på fladt sæde). Dette betyder, at puden forbliver stabil uanset, hvilket sæde man har i kørestolen.

Fugtafvisende betræk med skridsikker bund

Fugtafvisende betræk med skridsikker bund

Det fugtafvisende betræk hjælper med at håndtere inkontinens ved at beskytte JAY Easy-pudens skumbase mod at akkumulere fugt. Den skridsikre overflade holder puden på plads under brug og forflytninger.

Dimensioner
Totalbredde:25 - 60 cm
TotalHøjde:6,3 cm
Dybde:25 - 60 cm
Vægt
Totalvægt:2.70 kg
Max. brugervægt:150 kg
Alternativer
Betræk:Inkontinens (std.) og Luftcirkulerende (tilkøb)

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.