Easy Visco C kørestolspude

Høj komfort og positionering med let trykfordeling

JAY Easy Visco C puden er fremstillet i et skummateriale, som varierer i hårdhed alt efter hvor på puden, det er placeret. Ved forkanten er skummet et fast materiale, hvorimod det bagtil ved ”siddebrønden” er en viskoelastisk memory skum, som ændrer sig alt efter brugerens bevægelser eller trykfordeling.      

Skumbasen giver høj komfort og en god lateral stabilitet samt god styring af benene for de brugere, som har brug for positionering grundet den konturformede pudefront.

Puden findes i 54 størrelser fra 25x25 til 60x60 cm. Deruover fåes  den også med en flad pudefront: JAY Easy Visco F.

Anvendes til personer med lav til moderat risiko for tryksår og lav risiko for shear (Kat. 2 – 3) med lavt positioneringsbehov. 

Læs mere >

JAY Easy Visco kørestolspude

Media og dokumentation

JAY Easy Visco
JAY Easy Visco

Billeder

Bestil en brochure

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker