JAY J2 DCkørestolspude

Trykaflastningspude til brugere med høj risiko for tryksår (Trykaflastende)

J2 Deep Contour (Dyb) puden har et tykt og stabilt lag skum, som sikrer komforten. Denne er anatomisk formet således at puden yder støtte for benene. Ovenpå skumbasen ligger der et heldækkende lag JAY Fluid. Der er en ”siddebrønd” til tuber iscii, som har et særlig tykt lag fluid.

J2 Dyb kan opbygges helt individuelt vha. positioneringskomponenter. Kan anskaffes enkeltvis eller som kit. 
 
J2 Dyb yder den maksimale trykaflastning. Puden anbefales til blandt andet dobbelt amputerede og meget tynde perso­ner, som har brug for ekstra fluid at synke ned i. Skumbasen og JAY Fluid indsatsen giver høj komfort og en høj lateral og sagital stabilitet af bækkenet samt god styring af benene. Til brugere med varierende posturale behov.

J2 Dyb puden er vedligeholdelsesfri og findes i 18 forskellige størrelser, men kan også bestilles på mål efter ønske. Kontakt venligst kundeservice eller en konsulent for at høre mere.

Anvendes til personer i ekstrem høj risiko og meget stort positioneringsbehov. (Kat. 3-4)

Kontakt
JAY J2 Deep Contour kørestolspude
Konturformet, nemt at modificere basen

Konturformet, nemt at modificere basen

JAY J2 Deep Contour (Dyb) kørestolspude består af en konturformet skumbase lavet af lukkede skumceller. Det betyder, at det er nemt at modificere puden, enten på vores fabrik eller ude ’i marken’. Derudover findes der et stort udvalg af positioneringstilbehør til puden. J2 Deep Contour (Dyb) puden yder exceptionel stabilitet til brugere med ændrede behov eller asymmetriske holdninger.

JAY Fluidindlæg med 3 kamre

JAY Fluidindlæg med 3 kamre

JAY J2 Deep Contour (Dyb) puden har et 3-kamret JAY Fluidindlæg med ekstra Fluid for optimeret nedsynkning og optimal omslutning af sædeknuderne. Pudens ’nul-tolerance’ design giver de suverænt bedste resultater igennem hele pudens levetid.

To Betræktyper

To Betræktyper

JAY J2 Deep Contour (Dyb) puden leveres som standard med luftcirkulerende betræk lavet af 3DX™ ”spændstig net-agtig skum” og som afleder varme og fugtighed fra kroppen (Mikroklimatisk) – kan vaskes i vaskemaskinen og tørrer meget hurtigt. Inkontinensbetrækket beskytter basen, så fugt ikke ophobes i den (tilkøb).

Dimensioner
Totalbredde:35 - 55 cm
TotalHøjde:10.2 cm
Dybde:35 -55 cm
Vægt
Totalvægt:5.4 kg
Max. brugervægt:Maks. 175 kg
Alternativer
Betræk:Mikroklimatisk (std.) og Inkontinens (tilkøb)

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.