J2 Dyb kørestolspude

Trykaflastningspude til brugere med høj risiko for tryksår

J2 Dyb puden har et tykt og stabilt lag skum, som sikrer komforten. Denne er anatomisk formet således at puden yder støtte for benene. Ovenpå skumbasen ligger der et heldækkende lag JAY Fluid. Der er en ”siddebrønd” til tuber iscii, som har et særlig tykt lag fluid.

J2 Dyb kan opbygges helt individuelt vha. positioneringskomponenter. Kan anskaffes enkeltvis eller som kit. 
 
J2 Dyb yder den maksimale trykaflastning. Puden anbefales til blandt andet dobbelt amputerede og meget tynde perso­ner, som har brug for ekstra fluid at synke ned i. Skumbasen og JAY Fluid indsatsen giver høj komfort og en høj lateral og sagital stabilitet af bækkenet samt god styring af benene. Til brugere med varierende posturale behov.

J2 Dyb puden er vedligeholdelsesfri og findes i 18 forskellige størrelser, men kan også bestilles på mål efter ønske. Kontakt venligst kundeservice eller en konsulent for at høre mere.

Anvendes til personer i ekstrem høj risiko og meget stort positioneringsbehov. (Kat. 3-4)

Læs mere >

JAY J2 Dyb kørestolspude

Media og dokumentation

JAY J2 Dyb pude
JAY J2 Deep Contour
JAY J2 Dyb Fluidindlæg

Billeder

Bestil en brochure

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker