J3 ryg kørestolsryg

Den mest alsidige JAY ryg

JAY J3 ryggen kan fuldstændig skræddersyes til den enkelte bruger. Ryggen består af et stort udvalg af størrelser, udformninger og muligheder for brugere, som behøver en meget præcis tilpasning - en næsten individuel, skræddersyet rygstøtte. 

Ryggen tilbyder det absolut højest mulige niveau af støtte fra en modulært opbygget ryg og passer til aktive såvel som passive brugere samt brugere i både manuelle og el-kørestole.

Der findes et stort tilbehørsprogram i form af kropsstøtter, kiler, nakkestøtter samt seler som nemt kan monteres på ryggene.

Læs mere >

JAY J3 kørestolsryg

Media og dokumentation

Spine Align System for JAY J3 Backs
JAY J3 Back Standard Contour Mid Thoracic
JAY J3 Backrest

Billeder

Bestil en brochure

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker