{

JAY J3kørestolsryg

Den mest alsidige JAY ryg

Den mest alsidige JAY ryg

JAY J3 ryggen kan fuldstændig skræddersyes til den enkelte bruger. Ryggen består af et stort udvalg af størrelser, konturer og muligheder for brugere, som behøver en meget præcis tilpasning - en næsten individuel, skræddersyet rygstøtte. 

Ryggen tilbyder det absolut højest mulige niveau af støtte fra en modulært opbygget ryg og passer til aktive såvel som passive brugere samt brugere i både manuelle og el-kørestole.

Der findes et stort tilbehørsprogram i form af kropsstøtter, kiler, nakkestøtter samt seler som nemt kan monteres på ryggene.

Kontakt
JAY J3 kørestolsryg
JAY J3 monteringsbeslag

JAY J3 monteringsbeslag

Standardmonteringsbeslaget giver en dybdejustering på 3 cm, hvilket bevirker, at ryggen vinkles bagover uden at sædedybden påvirkes. Derudover kan ryggen justeres med op til 5 cm i bredden, hvilket gør det muligt at montere en smal ryg på kørestolen.  Der findes også et 'Heavy Duty monteringsbeslag' til større rygge, og derudover kan man montere to ekstra beslag (4 i alt) for at opnå endnu mere stabilitet for især brugere med høj tonus eller ufrivillige bevægelser.

J3 rygge - stort udvalg størrelser og konturer

J3 rygge - stort udvalg størrelser og konturer

JAY J3 ryggene hjælper til at holde bækkenet i neutral position og nedsætter risikoen for tryk på udsatte steder. Ryggene findes i 4 forskellige konturer, 5 forskellige bredder samt 12 forskellige højder afhængigt af hvilken J3 ryg der vælges.

Med J3 ryggen er der altid en fast, næsten skræddersyet ryg til enhver kørestolsbruger!

 

 

MDC-ryg nu i mere end 40 størrelser

MDC-ryg nu i mere end 40 størrelser

Den mest populære 150 mm dybe ryg fås nu i højder fra 200 mm til 600 mm og bredder fra 300 mm til 500 mm. MDC-ryggen har fremragende positionering og postural midtlinjestøtte, og de buede, 180 mm høje, indbyggede konturerede lateraler giver exceptionel thorakal støtte.

Stillingskorrigering

Stillingskorrigering

For optimal trykaflastning, korrekt støtte, optimal komfort og funktionalitet, skal den individuelle bruger have en ryg der passer til hans/hendes kropform. JAY J3s positioneringsdele er derfor designet, så terapeuter nemt kan tilpasse og justere formen på J3-ryggen på stedet.

 

Whitmyer hovedstøtter og tilbehør

Whitmyer hovedstøtter og tilbehør

JAY J3 kørestolsryg har Whitmeyer hovedstøtter og et bredt udvalg af tilbehør (lateral støtte, brystsele og seletøj) for at muliggøre optimal positionering af brugeren i ryglænet.

MDC- og DC-ryg med ny, kontureret dybde

MDC- og DC-ryg med ny, kontureret dybde

JAY J3 ryg har fire former for kontureret dybde: Shallow Contour (lav kontur, SC), som yder en dybde på 50 mm, Mid Contour (mellem kontur, MC) med en dybde på 80 mm samt Deep Contour (dyb kontur, DC) og Mid Deep Contour (mellemdyb kontur, MDC) med en dybde på 150 mm.

MDC- og DC-ryg fås nu også i en Ekstra Dyb version med en dybde på 180 mm.

Dimensioner
Totalbredde:32 / 36 / 41 / 46 / 51 cm
TotalHøjde: 30 / 34 / 38cm
Dybde:5 cm / 8 cm / 15cm
Vægt
Max. brugervægt:136 kg
Alternativer
Grad af støtte:Skulderhøjde, Høj thorakal, Lav thorakal , Mellem thorakal
Betræk:Luftcirkulerende
Kontur:Standard kontur, Mellem kontur, Dyb kontur, Hip kontur, Rib kontur

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.