Rollatorer / Gemino / Rollatorer / Gemino 30 Walker

Gemino 30 Walkerletvægts rollator

Letvægts rollator med fremragende underarmstøtte og stabilitet - også ideel til gangtræning.

Få mere støtte og stabilitet. De anatomisk formede håndtag og indstillelige underarmsstøtter giver ekstra støtte og stabilitet, så du kan gå sikkert og trygt. Underarmsstøtterne kan nemt indstilles i højde, dybde samt vinkel.

Gemino 30 Walker er desuden rigtig god til gangtræning, da den kombinerer fordelene fra Gemino 30 med ekstra støtte.

Download brochure
Underarmsstøtter giver forbedret stabilitet og sikkerhed

Underarmsstøtter giver forbedret stabilitet og sikkerhed

Denne letvægtsrollator er udstyret med justerbare underarmsstøtter. Du kan nemt justere højde, dybde og vinkel på armstøtterne så de passer til dine behov. Bremsen og skubbehåndtagene er fuldt integrerede i underarmsstøtterne – nemme at nå og nemme at betjene. Resultatet er komfortabel og sikker gang.

Bremseløsninger for øget sikkerhed

Bremseløsninger for øget sikkerhed

Søger du endnu mere sikkerhed? Udstyr din GEMINO 30 Walker med en slowdown-bremse eller det innovative SpeedControl bremsessytem. Med SpeedControl vil din gang-rollator automatisk bremse ned, når du sætter farten op. Dermed forbliver du i en opret positur og kan gå trygt og komfortabelt tæt på rollatoren.

Perfekt til gangtræning under genoptræningsforløb

Perfekt til gangtræning under genoptræningsforløb

GEMINO 30 Walker er den perfekte makker til gangtræning under genoptræningsforløb. De ergonomisk designede justerbare armstøtter giver dig den ekstra stabilitet og sikkerhed, du har brug for. Og samtidig reducerer den belastningen på dine led.

Gemino 30 Walker

Gemino 30 Walker

GEMINO 30 Walker fås i 2 rammestørrelser (30 og 30M) og har alle fordelene fra vores prisvindende GEMINO 30-rollator. 100% komfort, sikkerhed og flot design. Med et bredt udvalg af attraktivt tilbehør, der gør dagligdagen nemmere.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:61 cm
TotalHøjde:98 - 111.5 cm (30); 84 - 100 cm (30M)
Totallængde:65 cm
Højde foldet:97 cm (30); 89 cm (30M)
Længde foldet:65 cm
Bredde når slået sammen:35.5 cm
Sædehøjde:62 cm (30); 55 cm (30M)
Venderadius:84 cm
Bredde mellem kørehåndtag:25.5 cm
Drivhjulstørrelse:20 x 3.6 cm
Svinghjulstørrelse:20 x 3.6 cm
Brugerhøjde:150 - 200 cm (30); 135 - 170 cm (30M)
Vægt
Max. brugervægt:150 kg (30); 130 kg (30M)
Totalvægt:10.9 kg (30); 10.7 kg (30M)
Maks. belastning i kurv:5 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.