Rollatorer / Gemino / Rollatorer / Gemino 60

Gemino 60udendørs rollator

Gemino 60 er designet med henblik på aktiv udendørs brug og høj komfort: Letvægts, men alligevel ekstrem solid.

Gemino 60 er designet med fokus på komfort og sikkerhed. Uanset hvor man går, kan man føle sig sikker med Gemino 60. Det stabile, ekstra brede og lange stel, sammen med de ekstra store hjul sikrer en komfortabel gang, overlegen stabilitet og tryghed, både udendørs og indendørs, selv i meget ujævnt terræn.

Download brochure
Det ultimative komfortable rollator-design

Det ultimative komfortable rollator-design

Den robuste GEMINO 60 er designet til aktiv udendørs brug, men den er også en praktisk makker indendørs. Lav vægt, men alligevel bundsolid. Materialer i høj kvalitet og ekstra store, bløde hjul sikrer en komfortabel gangoplevelse. Det brede stel giver maksimal stabilitet og ekstra gangplads samt et meget rummeligt sæde. Skal du medbringe mange ting og sager? Den praktiske kurv klarer op til 10 kg. Naturligvis er denne rollator også nem at folde sammen, så den er nem at opbevare og transportere.

GEMINO 60 kan også benyttes i halvt udslået stand, hvis pladsen er trang.

Maksimal sikkerhed uanset hvor du går

Maksimal sikkerhed uanset hvor du går

Uanset hvor du går vil du føle dig sikker med en GEMINO 60. Det stabile, ekstra brede og lange stel sammen med de ekstra store hjul sikrer overlegen stabilitet og tryghed, selv i meget ujævnt terræn. Kantsten, brosten, en skovvej eller et dørtrin hjemme - med denne rollator er det let at forcere forhindringer i ethvert terræn. Desuden kan den klare en stor brugervægt.

Bredt udvalg af tilbehør til din aktive livsstil

Bredt udvalg af tilbehør til din aktive livsstil

Den terrængående rollator GEMINO 60 fås med et bredt udvalg af attraktivt tilbehør. En smart taske, et komfortabelt ryglæn eller en lygte for ekstra sikkerhed, når det er mørkt? Vælg det udstyr, der passer til dine behov og din livsstil!

100 % Gemino-rollator

100 % Gemino-rollator

Med en GEMINO 60 får du alle de vigtige egenskaber fra vores prisvindende rollator GEMINO 30. Eksempelvis den letbetjente højdejustering med memory-funktion, det unikke fold-klik-system, fantastiske bremser og integrerede reflekser samt mange flere. Det lette stel i aluminium fås i to størrelser. Vælg den størrelse, der passer dig og oplev 100 % komfort, sikkerhed og flot design.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:64 cm
TotalHøjde:76 - 95 cm (60); 73 - 83 cm (60M)
Totallængde:74 cm
Højde foldet:84 cm (60); 80 cm (60M)
Længde foldet:74 cm
Bredde når slået sammen:23 cm
Sædehøjde:62 cm (60); 53 cm (60M)
Venderadius:95 cm
Bredde mellem kørehåndtag:51 cm
Drivhjulstørrelse:23 x 4.2 cm
Svinghjulstørrelse:28 x 4.2 cm
Brugerhøjde:150 - 200 cm (60); 135 - 170 cm (60M)
Vægt
Max. brugervægt:150 kg
Totalvægt:8.8 kg (60); 8.5 kg (60M)
Maks. belastning i kurv:10 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.