{

JAY Shapekørestolsryg

Jay Shape justerbar stropryg for større støtte og komfort

Jay Shape justerbar stropryg for større støtte og komfort

  • Ved at kombinere en yderst justerbar stropryg med en blød og åndbar polstring er JAY Shape en enkel og sammenfoldelig løsning til lettere tilpasninger og som ikke går på kompromis med krydsrammestolens foldbarhed. Det er et godt alternativ til en standard stropryg, hvor borgeren har brug for yderligere komfort.
Download brochure
Crash Tested Jay Shape stropryg til manuelle kørestole
Simpelt og justerbar stropryg

Simpelt og justerbar stropryg

JAY Shape ryg har en simpel justerbart stropryg. Brede stropper letter justeringerne og giver en stabil og behagelig støtteoverflade. De to lodrette lynlåse tillader nem montering på bagrørene og på siderne. Pakker rygrørene ind og giver samtidig bedre komfort og mulighed for at udnytte dybdejusteringen og dermed forhindre tryk

Enestående komfort og åndbarhed

Enestående komfort og åndbarhed

Den 3 cm tykke bløde skumpolstring understøtter den fleksible stropryg for maksimal støtte og komfort. Det kraftige åndbare 3DX ™ materiale øger luftstrømmen og fordeler varme og fugt effektivt for at sikre, at huden forbliver kølig og tør

JAY Shape stropryg fås med sidestøtter til mere avanceret tilpasninger

JAY Shape stropryg fås med sidestøtter til mere avanceret tilpasninger

Sidestøtterne er multijusterbare i vinkel, bredde, dybde og højde, hvilket gør det muligt at tilpasse dem individuelt. Sidestøtterne er kompatible med de mest almindelige rørstørrelser.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:360mm - 480mm (in 20mm increments) / 36 cm - 48 cm (in 2 cm increments)
TotalHøjde:400mm / 460mm / 500mm - (40cm / 46cm / 50cm)
Vægt
Max. brugervægt:135kg
Alternativer
Betræk:Microclimatic

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.

Support

Dokumentation