Sidde- Gå- og Ståsystemer / LECKEY / Ståsystemer / LECKEY Squiggles+ Ståstøtte

LECKEY Squiggles+ StåstøtteStåsystem

I Squiggles+ Ståstøtte kan børn stå foroverbøjet, oprejst eller tilbagelænet - i ét enkelt produkt.

At stå er meget vigtigt. En opretstående stilling tillader tyngdekraften at hjælpe med funktionen af vores indre systemer. Ved at stå bærer børn deres vægt gennem deres knogler og led, hvilket hjælper med at forme dem, mens de øger deres styrke.

Undersøgelser tyder på, at en oprejst stående stilling har en gavnlig effekt på hofteledsdannelsen. Når man står, udstrækkes stramme muskler og man gives en alternativ stilling. Socialt er det at stå oprejst også vigtigt, da det muliggør interaktion med jævnaldrende i øjenhøjde.

Download brochure
Squiggles Stander + af Leckey til børn
Hofteabduktion på op til 60°

Hofteabduktion på op til 60°

Hofteabduktion er nu opnåelig, 60 grader bilateralt. En måler hjælper med at sikre præcision og hjælpe med gentagelser. Hoftelateralerne skifter synkront med benene, når de bevæger sig gennem abduktionsbuen. Hofteabduktion på op til 60° i oprejst, maveliggende eller rygliggende position.

I liggende position

I liggende position

I BeMe kan opnås en fuldstændig liggende stilling. Den nye drejbare base muliggør forflytning til vandret position, og pedalen forenkler bevægelsen for assistenten eller pårørende.

Udvalg af farver

Udvalg af farver

Alle betræk/coatings er farvede og inkluderer:

2 støtteseler (bækken og torso)
1 bækkenpude
1 rygpude (trunk pad)
1 par sidestøttepuder
1 par knæstøtter
1 bækkenstøttestrop
1 polstret beskyttelseshætte til hovedstøttebeslaget

Wheelchair Wheelchair Frame

Prikken over i'et

Squiggles+ Ståstøtte kommer i 4 fine farver - Tryk på farveikonerne og se ståstøtten i de fire forskellige farver.

  • red
  • Red Vinyl
  • Purple
  • blue

På grund af begrænsninger på skærmen kan de gengivne farver variere lidt fra den faktiske farve eller polstring. Som følge heraf bør den kun bruges som vejledning.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:Fra 39 cm
Alder:Ca. 1 - 5 år
Brugerhøjde:Min. 73 | Maks. 111 cm
Vægt
Max. brugervægt:22 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.