Specialty PLUSHWheelchair Headrest

Nakkestøtte med bag- og sidestøtte af hoved og nakke til brugere med unikke behov

Specialty PLUSH Single Pad Nakkestøttesystem er en løsning, der nu tilbydes som et standardprodukt. 

PLUSH nakkestøttepude 48x35 cm, med to fastgørelser, er ideelle til brugere med høj tone og stærke ekstensionsmønstre. Den slanke 300 mm PLUSH nakkestøttepude giver en mindre synlig nakkestøtteløsning. Adjust-A-PLUSH nakkestøttepuden har to led, så nakkestøtten kan tilpasses i formen til den ønskede sidestøtte. Lynlåsbetræk skjuler justeringspunkterne.

Kontakt
Specialty PLUSH Nakkestøtte fra Whitmyer
Adjust-a-Plush

Adjust-a-Plush

Adjust-a-PLUSH nakkestøttesystemet er designet til brug med brugere, der har dårlig hovedkontrol og kræver sidestøtte på mindst den ene side for at opretholde en oprejst hovedstilling. Det hjælper med at kontrollere passiv og aktiv lateral cervikal fleksion og har to tilspidsede låseled, der kan indsnævres eller udvides for at give maksimal sidestøtte. Fås i Standard, Smal og Medium.

Dual Mount Plush

Dual Mount Plush

14" og 19" Dual Mount PLUSH nakkestøtterne har to monteringspunkter for enestående holdbarhed. Nakkestøtterne er designet til kunder, der oplever høj tonus eller høj forlængelse, og de kan modstå stærk kraft over tid.

Polstring i Lycra, Dartex reversed eller Fleece

Polstring i Lycra, Dartex reversed eller Fleece

For at imødekomme forskellige behov, fås Specialty PLUSH nakkestøtte med tre polstringsalternativer:

  • Lycra - slidstærkt, vandafvisende materiale med 4-vejs stretch
  • Fleece - naturlig lammeuld, der er vaskbar og blød mod huden
  • Dartex reversed - anti-allergenisk, vandtæt materiale med 2-vejs stretch
Flere typer nakkestøttestænger

Flere typer nakkestøttestænger

Flere typer nakkestøttestænger til montering af nakkestøtter.

  • Axys - holdbart, kompakt alternativ. Konstrueret til kraftig brug, nem tilpasning og enkle ændringer.
  • Onyx - slidstærkt, kompakt løsning med en overflade i sort krom kombineret med en lille, firkantet stålstang. Konstrueret til kraftig brug og enkel justering.
  • Linx – den nyeste teknologi inden for moderne nakkestøttestænger. Kombinationen af to enkle og unikke justeringspunkter giver fuldt og trinløst bevægelsesudslag anterior og posterior. Dette giver utallige muligheder for at placere støtter. 
  • Pro - er en gennemtestet nakkestøttestang til krævende tilpasninger. Nakkestøttestangen er ideel for brugere med reduceret styrke eller udfordringer med tonus. Den er fremragende at bruge i institutioner.
  • Cobra Xtra flip back nakkestøttebøjle -  slank, buet og modulært design med overlegne positioneringsegenskaber, størrelser dækker fra tidlig intervention til voksen og flip back funktion.
Dimensioner
Størrelser:19" Dual Mount Plush, 14" Dual Mount Plush, 12" Narrow Plush, Adjust-A-Plush Standard, Adjust-A-Plush Narrow
Vægt
Alternativer
Sidestøtter hovedet:Unilateral eller Bilateral: Plet, Standard, Lang, Oval, Large-C, Medium-C, Small-C, FS0-8
Supportindstillinger:Dynamisk Pandestrop, DFS2, Strop Cap, Statisk Pandestrop

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.