Patricia Santana

"Livet slutter ikke, når du sidder i en kørestol. Livet bliver udfordret, hvor man skal arbejde med sine grænser og overvinde dem hver dag. "

Da jeg var 11 år blev jeg diagnosticeret med betændelse i rygmarven. Det hele skete pludselig. På det givende tidspunkt har jeg aldrig haft problemer med mit helbred. Pludselig fra den ene dag til den anden sad jeg i en kørestol lammet fra brystet og ned.

Jeg brænder for mode og makeup og kunne bruge timer på nettet, ser videoer og læser blade. I 2015 gik min største drøm i opfyldelse, da jeg blev den første spanske model i en kørestol, der deltog på catwalken til New York Fashion Week.

Jeg drømmer om at leve af noget, jeg selv er en del af og noget der motiverer andre. Jeg er inspireret af dem, der overvinder udfordringer og som kæmper for at nå deres mål. Jeg elsker at læse inspirerende historier om mennesker, der har intet til at begynde med, men opnår deres mål alligevel.

Livet slutter ikke, fordi man sidder i en kørestol, det bliver bare anderledes. Det er en mulighed for at overvinde dine grænser hver dag. At se tilbage og blive bevidst over alt man har opnået – det er fantastisk.

 

patriicia_stna

Patricia Santana Uses...

QUICKIE Neon² sammenklappelig kørestol

Find ud af mere QUICKIE Neon²