24-06-2020

Det er almindeligt at udvikle trykskader for patienter, der sidder i kørestol. Faktisk så almindeligt, at hele 95% på et tidspunkt oplever problemet. Der er flere faktorer som øger risikoen for at få en trykskade, når man sidder i en kørestol. Der er identificeret fire hovedrisikofaktorer: Tryk, shear, temperatur og fugtighed. Traditionelt har terapeuter været optaget af at reducerer tryk og shear, men nu indikerer flere og flere forskere, at temperatur spiller en vigtig rolle i hudnedbrydning.  

Vi introducerer Cryo® Fluid

Cryo Fluid blev konstrueret til let afkøling af huden inden for et terapeutisk område på 28 ° C - 35 ° C, hvilket effektivt reducerede risikoen for skader på huden. Cryo Fluid sænker den siddende hudtemperatur i temperaturområde op til 8 timer. Den køligere temperatur på hudens overflade har den fordel, at den reducerer sandsynligheden for fugt.

Hvordan fungere Cryo® Fluid

Cryo Fluid indeholder millioner af mikroperler fyldt med parafinvoks, som smelter ved en forudindstillet temperatur. Da hudtemperaturen er varmere end Cryo Fluid-temperaturen, overføres varme fra huden aktivt til væsken. Dette resulterer i en sænkning af den siddende hudtemperatur inden for det terapeutiske område.

En langvarig effekt

Ud over millioner af mikroperler, består Cryo Fluid også af grafit, som på grund af sin høje varmeledningsevne til effektivt vil sprede varme gennem væsken. Denne spredning af varme trækker fortsat varme fra huden, indtil alle mikroperler er smeltet, hvilket resulterer i en kølende effekt, der kan vare op til otte timer *. Cryo Fluid mikroperlerne størkner naturligt, når væsken vender tilbage til omgivelsestemperatur.

* Interne testdata ved 25 ° C. Resultaterne kan variere.​