22-02-2021

Sunrise Medical Danmark lancerer i dag ​​sin nyeste high-performance hjælpemotor Empulse F55, den perfekte ledsager, enten på landet eller i byen.

Empulse F55, kan let tilpasses de fleste manuelle kørestole, uanset om det er fastramme, krydsramme med en fast front eller swing-away. Med et 8,5” hjul er den nem at transporterer og har en fremragende manøvredygtighed, eller et 14” hjul for høj kørekomfort og forbedret off-road kapacitet, tilbyder Empulse F55 alsidige muligheder, for at nyde ren køreglæde både indendørs og udendørs. 

Empulse F55s underramme kan vippes op inden for få sekunder og om nødvendigt løsnes helt, for at reducere transportstørrelsen til et minimum. I kombination med den lave transportvægt, er opbevaring og transport meget lettere. Påmonteringen er ikke kun meget enkel og hurtig at bruge med sin automatiske låsemekanisme, men giver også ekstra sikkerhed takket være de to uafhængig bremsesystemer. 

Turen er behagelig med on-the-fly justering til styrets højde og vinkel. Og da trækkraft er det, der betyder mest på stejle opadgående sektioner, giver den fuldt justerbare Empulse F55 mulighed for vægtbalanceoptimeret traction. Sammen med den kraftige børsteløse elmotor takler Empulse F55 næsten ethvert terræn. Uden ekstra beregning medfølger LED-frontlys og et udskifteligt farvesæt i fire farver.

Empulse F55 giver kørestolsbrugere mulighed for at udforske nye terræn, der syntes at være uden for rækkevidde før. Udforsk den stejle grusvej i skoven, eller kør rundt i byen, uden at skulle bruge din bil. Med den brugervenlige påmontering er det et spørgsmål om sekunder før man er klar til at køre.

”Den kompakte størrelse lader Empulse F55 vende "på en krone", hvilket gør den ekstremt manøvredygtig, hvilket er meget nyttigt i et bymiljø. Og det er perfekt til transport: Takket være flip-up sub rammen kan jeg selv lægge den i min bil. Sidst men ikke mindst: Empulse F55 sætter et smil på min læbe, hver gang jeg kører med den på - det er en hjælpemotor, der virkelig ændrede mit liv.”, siger kørestolsbruger Felix Ott, Sunrise Medical Product Manager, EU.

Læs mere om Empulse F55 på Sunrise.dk og se videoer med begge hjul størrelser.