22-08-2022

Hurtig at tilkoble. Let at bruge. Kraftfuld at køre.

Sunrise Medical® udvider det elektriske hjælpemotor udvalg med den nye Empulse StreetJet®

Den nye Empulse StreetJet, er en kraftfuld hjælpemotor, som er super nem at tilkoble takket være de patenterede "One Touch" klemmer og giver kørestolsbrugere mulighed for eventyr og sjov med en uovertruffen køreoplevelse. Empulse StreetJet kan både anvendes i byområder eller i mere naturlige omgivelser af både ældre og unge. Den er en pålidelig nul-emissions hjælpemotor, som giver større uafhængiged og frihedsfølelse.

1-2-3 GO!

Endelig en kraftfuld hjælpemotor UDEN besværet med at forudinstallere dockingsystemer.

Det unikke patenterede One Touch-klemmesystem, er designet af en quadriplegiker til sit eget personlige brug. Der er uovertruffen opmærksomhed på alle de praktiske detaljer, hvilket muliggør nem, hurtig og næsten ubesværet tilkobling til kørestolen på få sekunder. StreetJet er specielt skræddersyet til personer med svag håndfunktion, da de patenterede "one touch" klemmer kun behøver et lille tryk for at fæstnes. Du behøver ikke løfte StreetJet pga. stativet med hjul, klemme designet og bakgearet. En anden fordel ved klemmerne, er at de overflødiggør yderligere koblings-dele på brugerens kørestol og i øvrigt passer til en bred vifte af stel/rammeformer.

Mere kraft til længere ture
Brugeren af StreetJet kan besøge steder, der tidligere virkede uopnåelige. Takket være det højtydende elektriske system, der består af en effektiv børsteløs motor og et højkapacitets lithium-ion batteri, er StreetJet kraftfuld til at køre overalt. Rækkevidden er op til 50 km så brugeren kan opleve en bekymringsfri køreglæde, og den er derfor perfekt til lange ture og kan ubesværet at forcere skråninger og stejle ramper.

Perfekt til bymiljøer OG off-road eventyr
StreetJet fås i to hjulstørrelser, 12" og 16" luftdæk. 12” dækket har en kortere bundlængde og en mindre vendecirkel - det bedste valg til bymiljøer og til transport. 16” dækket har øget komfort og kan klare vanskeligt terræn - valget til spændende udendørs eventyr.

Et letlæseligt display giver føreren fuld kontrol over hastighed, distance, batteristatus og strømforbrug. Der er også en fremragende praktisk og yderst hensynsfuld funktion, som StreetJet kommer med - føreren kan justere og finjustere hastighedsaccelerationen (f.eks. langsommere acceleration for personer med mindre overkropsstabilitet). StreetJet inkluderer også en praktisk fartpilot og integreret LED-lys. To uafhængige bremsesystemer skaber ekstra sikkerhed. En finjusterbar elektrisk bremse og en kraftig skivebremse supplerer hinanden.

For dem, der er modebevidste og ønsker at personliggøre deres StreetJet, kan man vælge mellem 20 stelfarver. Derudover fås One Touch klemmerne i 5 anodiserede farver, og selv kablerne fås i forskellige farver, for virkelig at vise din stil.

StreetJet er for nylig blevet yderligere opgraderet og forbedret og er fuldt ud kompatibel med de strengeste MDR-krav.

“The StreetJet is carefully designed for people like me with weak hand function. It’s been a labour of love with breakthrough design features such as a one touch mounting clamps, that allow me to mount it to my chair with complete independence. If I were allowed to summarise StreetJet into one word, it would have to be Freedom!”,

siger Felipe Garcia, der blev quadriplegiker på grund af en ulykke, og herefter opfandt StreetJet.

“Perfect for long rides and to effortlessly tackle slopes and steep ramps. The range should allow up to 50 km of a worry-free driving fun.”

Klik venligst hér for at se videoer, billeder og for mere information.

Om Sunrise Medical: Sunrise Medical er dedikeret til at forbedre menneskers liv og er førende i verden inden for innovation, fremstilling og distribution af avancerede mobilitetshjælpemidler og -løsninger. Distribueret i mere end 130 lande under sine egne 17 proprietære mærker, omfatter nøgleprodukterne manuelle og el-kørestole, e-mobilitetsprodukter, motoriserede scootere, sidde- og positionssystemer og hjælpemidler til daglig brug. Sunrise Medical Group opererer i 18 lande og har hovedkontor i Malsch, Tyskland og beskæftiger mere end 2.300 medarbejdere verden over.