Allround Joystick

Multifunktionelt joystick til kørestol

Allround joysticket er et multifunktionelt joystickmodul til kørestole. Det har to jack-indgange til on/off og til sædefunktionerne. Det fås i to versioner, som er egnede til forskellige brugerbehov. Det fås som en DB9-stikforbindelse eller en direkte R-Net Bus-stikforbindelse.

Vist til højre: Allround Joystick med Satellite Switches.

Download brochure

Switch-It Allround Joystick
Fås også i en meget robust version

Fås også i en meget robust version

Allround Heavy Duty joysticket er en slidstærk version af standard Allround-joysticket med udvidet udslag og kraft. Som navnet antyder, så er dette joystick udviklet til personer med meget kraftige bevægelser såsom spasticitet og dystoni eller brugere med ekstrem hypertonicitet. Dette fuldt proportionale joystick har et kompakt og solidt kabinet med to jack-indgange til kontakter.

Fås også i en Light-version

Fås også i en Light-version

Allround Joystick Light er en kompakt version af standard joystickmodulet til el-kørestole, men med mindre krav til styrke end et standard Allround-Joystick. Som navnet antyder, er dette joystick udviklet til all-round brug og er egnet til størstedelen af kørestolebrugere med nedsat muskelstyrke eller mobilitet. Dette fuldt proportionale joystick har et kompakt hus og to jack-indgange til kontakter.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Support

Dokumentation

Ofte stillede spørgsmål

Ja det kan du godt. Kontakt vores kundeservice 70 22 43 49 og de vil hjælpe dig. Hvis du får hjælpemidler tildelt fra kommunen, så skal du kontakte dem.
Det kommer an på, hvilken kørestol du ønsker. Kontakt kundeservice på 70 22 43 49 for at få oplyst priser.
Sunrise Medical findes i næste alle lande, kontakt os og vi hjælper dig med at finde en forhandler.
Ja. Skriv til vores mail info@sunrisemedical og angiv navn og adresse, så fremsender vi givent materiale
Kontakt vores kundeservice på 70 22 43 49 og de henviser til konsulenten som kører i dit område. Der er også mulighed for at se vores produkter i vores showroom på Sjælland og i Jylland.
 1 2