08-03-2022

Sunrise Medical Danmark lancerer ​​sin nyeste ultra-kompakte el-kørestol Q300 M Mini med en bredde på kun 520 mm og enorm ydeevne.

Q300 M Mini's ultrakompakte base er så utrolig smal, at den kan komme derhen, hvor andre el-kørestole ikke kan. Med sit slanke design med en bredde på kun 520 mm, er Q300 M Mini en af de smalleste centerdrevne el-stole. Skabt til små rum og snævre hjørner, dens vendediameter på kun 1120 mm sikrer, at du ikke kun kan komme hen, hvor andre ikke kan, du kan også vende om!

Også udendørs er Q300 M Mini el-kørestolen adræt
Den patenterede affjedring på alle 6 hjul holder dig sikker og stabil til enhver tid. Kan du klare en 7 cm høj kantsten? Det er en leg med 35,5 cm drivhjul. Vælger du en anden rute? De superstærke 4-pols-motorer slår igennem, hvor andre vender om. Og med energieffektive motorer, der kører op til 36 km med 56 Ah-batterier, behøver du ikke at vende hurtigt hjem igen.
Q300 M Mini har også det store plus at den bevarer trækkraften på ramper eller andre stejle stigninger. På mange kørestole kan trækkraften gå tabt på ramper (når svinghjulene tvinger drivhjulene op fra underlaget) men Q300 M Minis svinghjulsophæng bevæger sig uafhængigt af basen, så drivhjulene bevarer deres trækkraft.

Transport
Q300 M Mini er også ideel til transport. Med en vægt på kun 103 kg kan Q300 M Mini nemt liftes ind og ud af forskellige køretøjer, og valgfrit ekstraudstyr, såsom det nedfældelige ryglæn, swing-away benstøtter eller aftagelige armlæn give en endnu mere kompakt stol, når pladsen er trang.

Uanede tilpasningsmuligheder
Q300 M Mini fås i versioner til voksne, teenagere og børn, og kombinerer en præstationsafprøvet base med siddesystemer dedikeret til de kliniske behov i din aldersgruppe. Desuden findes et utal af elektriske muligheder som kan afhjælpe lige netop dine behov.
Med brugerdefinerede skjolddesign og farver er Q300 M Mini samtidig den perfekte kørestol til at vise din personlighed frem.

Sikker og behagelig kørsel - uafhængig affjedring på alle hjul
Vores patenterede, uafhængige individuelle affjedring sikrer, at alle seks hjul forbliver på jorden, mens de klatrer og klarer forhindringer. Eventuelle stød absorberes af hjulets affjedring, hvilket giver en blød og jævn kørsel.

C-Me hævefunktion
Kør med sædet hævet og med affjedring ved 4,8 Km/t. C-Me handler om at se dig, og kun dig. Hæv op til 300 mm, mens du kører 4,8 km/t, og bevæg dig skulder-til-skulder med alle omkring dig. I modsætning til mange andre kørestole låser vores affjedring ikke, så du får en jævn og behagelig tur fra start til slut. Du kan endda løfte eller sænke stolen med et tryk på en knap uden at skulle stoppe, mens du skifter højde! Det 300 mm sædeløft betyder også at du kan komme tættere på ting, som ellers ville være uden for rækkevidde.

Der er endnu flere funktioner og muligheder med den nye Q300 M Mini, så kontakt os i dag på tlf. 70 22 43 49 eller info@sunrisemedical.dk og bestil en brochure eller book en demonstration.