Support / Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål om dit Sunrise Medical-produkt? Find svaret her.

Vi har fundet svar på:

Ja det kan du godt. Kontakt vores kundeservice 70 22 43 49 og de vil hjælpe dig. Hvis du får hjælpemidler tildelt fra kommunen, så skal du kontakte dem.
Det kommer an på, hvilken kørestol du ønsker. Kontakt kundeservice på 70 22 43 49 for at få oplyst priser.
Sunrise Medical findes i næste alle lande, kontakt os og vi hjælper dig med at finde en forhandler.
Ja. Skriv til vores mail info@sunrisemedical og angiv navn og adresse, så fremsender vi givent materiale
Kontakt vores kundeservice på 70 22 43 49 og de henviser til konsulenten som kører i dit område. Der er også mulighed for at se vores produkter i vores showroom på Sjælland og i Jylland.
På vores hjemmeside under kontakt os er der en oversigt over vores konsulenter.
Det afhænger af det købte produkt. Kontakt venligst kundeservice på 70 22 43 49 vedrørende specifike produkter/services eller en igangværende ordre.

Dette er den betegnelse , vi bruger på stole, der er egnet til mange brugere, og som ofte er sammenfoldelige og har mulighed for at blive tilpasset med forskellige rygge, armlæn, benstøtter og fodplader. De er også ofte udstyret med højdejusterbare kørehåndtag, så man kan få hjælp, når du kører. Vores all-round stole har varemærket Breezy, og her finder du. a. Breezy Exigo 20, Breezy Emineo og Breezy Rubix2.

En kørestol under betegnelsen komfort er en kørestol designet til brugere, der har brug for meget hvile og derfor sidder i stolen i længere tid. Derfor har disse stole særlig gode siddestystemer, der kan tilpasses den enkeltes behov for støtte og trykaflastning. Stolen kan også vippes og har normalt længdekompenserende benstøtter, gode armlæn og hovedstøtter. I vores sortiment finder du Breezy Cirrus G5 og Nuage, som begge har deres egne specialfunktioner.

Brug af anti-tip afhænger af COG-justeringen af kørestolen, ledsageren og omgivelser (f.eks Kuperede områder). Montering af R20 gør ikke kørestolen mere tippelig.

R20 er kompatibel med alle kørestolsmodeller, der har en rørdiameter mellem 22 og 28 mm. Se vores hjemmeside for seneste information 

Nej. Selvkørsel med R20 af kørestolsbrugeren er ekstremt farlig og er ikke tilladt.

Ja, R20 kan transporteres i en flyvemaskine, fordi batteristrømmen er 209 Wh, mens den maksimale tilladte batteristrøm til medicinsk udstyr er 300 Wh. Du kan finde IATA-certifikatet på sunrisemedical.dk

Nej. Opladeren kan kun bruges INDOORS og har en beskyttelsesklasse på IP 21.

Ja, det er muligt at vippe kørestolen lidt med R20, når man kører fremad.

       
  • 1
  •  
  • 2
  •  
  • 3
  •