El-scootere

Vi har fundet svar på:

Nei!  Selv om batteriene kan se ens ud, er de ikke de samme! De er opbygget og virker på forskellige måder. Hvis du forsøger at anvende et bilbatteri, vil det ikke virke. 

Der er et par ting, du skal gøre, før du sætter din el-scooter til vinteropbevaring. Før du sætter den væk, bør du fuld-oplade batterierne. Sæt dem på opladning i 24 timer eller mere. Frakobl batteriboksen eller kabler fra el-scooteren, hvis det er muligt og sikkert at gøre det. Frigør parkeringsbremsen (frihjul). Hold el-scooteren så tør og varm som muligt hele vinteren (gerne i garage/kælder). Tilslut batterier/ledninger cirka en gang om måneden for at oplade i 24 timer eller mere. Hvis du har en separat oplader, kan det være lettere at placere batterierne et tørt og godt ventileret sted og oplade dem der en gang om måneden.

Nej! Forsøg ikke dette. De er helt forskellige med forskellig voltstyrke.

Vejret kan påvirke batteriets rækkevidde, hvis det er meget koldt og/eller fugtigt. Grunden til dette er, at alle batterier vil miste deres strøm hurtigere i koldt og fugtigt vejr. Det er en af ​​grundene til, at du bør oplade batterierne ofte, så de er fuldt opladet, hver gang du skal ud at køre. Rækkevidden kan også variere meget, hvis du kører i ujævnt terræn med mange bakker. Så skal el-scooteren bruge mere strøm.