01-03-2022

Så unik som et fingeraftryk.

Vi er glade for at kunne annoncere lanceringen af ​​Leckey BeMe, en moderne revolution inden for støttende siddesystemer.
BeMe, der er udviklet til at sætte børns udvikling og brugeroplevelse i centrum, opmuntrer til selvtillid, uafhængighed og giver børns strålende smil og personlighed mulighed for at skinne igennem.
BeMe er et siddesystem, som kan indstilles specifikt til særlige behov. BeMe er tilgængeligt i tre størrelser og farver, og kan personaliseres til perfektion.
Den unikke modulopbygning gør det nemt at justere BeMe, så den passer til børns nøjagtige behov, i takt med at de vokser og udvikler sig. BeMe styrker børns mulighed for at være dem selv - BeMe.
Med udgangspunkt i årtiers ekspertise, og respons på detaljeret feedback fra terapeuter og plejere, kan den uendeligt konfigurerbare BeMe, skræddersyes til at give individualiseret kropsholdning, funktion og komfort til ethvert barn.

Leckey har udviklet en række praktiske løsninger til børn, der let kan integreres i familielivet. Sunrise Medical fører et udvalg af Leckey's hjælpemidler, der hjælper børn med at stå, og sidde.