{

Empulse F55 (8.5")Hjælpemotor

Ekstra kraft til din kørestol

Svinghjulstørrelse 8.5'. Ekstra kraft til din kørestol

Empulse F55 hjælpemotoren til kørestole giver dig mulighed for at udforske den verden, der tidligere var uden for rækkevidde. Modellen med 8,5 '' hjul er det ideelle valg, hvis du ofte er i byen. Lille, alsidig og meget manøvredygtig. Beregnet til inden- og udendørs brug.

Download brochure
Empulse F55 hjælpemotor - 8,5'' version

Nyd rejsen

Den ideelle løsning, hvis du leder efter en miljøvenlig løsning, der er let at håndtere og hjælper dig med at udforske verdener, der tidligere var uden for rækkevidde.

  • Du er kun få skridt væk fra maksimal køreglæde. Empulse F55 passer nemt på næsten alle almindelige manuelle kørestole. Bare påmonter inden for få sekunder og F55 bliver en stærk følgesvend i dit daglige liv. For yderligere oplysninger henvises til vores kompatibilitetsvejledning.

  • Livet er dynamisk og levende, så hold trit med det. Nyd mobiliteten og fleksibiliteten i din daglige spadseretur gennem byen. Smalle gader eller små områder på markedet? Ikke noget særligt, takket være en super lille vendecirkel. Mød venner eller nyd en komfortabel shoppe eller spadseretur.

  • Smart designet til at give dig den ekstra smule uafhængighed og frihed, Empulse F55 giver dig mulighed for at gemme din styrke og udvide din personlige rækkevidde.

  • Uanset om det er en tur gennem parken eller en tur med toget er det Empulse F55, der nemt får dig igennem. Juster nemt styret for en optimeret positionering, så dine skuldre lettes, og du kan køre længere med færre anstrengelser.

Nyd rejsen

Mobilitet har aldrig været så let

Empulse F55 er kompatibel med de fleste fastramme kørestole og tilbyder mange fordele i dit daglige liv.

  • Empulse F55 SA-versionen har en længere underramme, der passer perfekt til swing-away rammer. Det svanehalsede styrerør forbedrer brugerens siddeposition.

  • Vælg mellem 8.5'' versionen (vist her) eller 14'' versionen. Empulse F55's fuldt justerbare position giver dig mulighed for at justere vægtbalancen og optimere trækkraften. To uafhængige bremsesystemer sikrer øget sikkerhed. Mindre pakke størrelse, let at transportere og meget manøvredygtig.

  • Empulse F55 leveres med et 8,1 Ah-Li-Ion-batteri, med op til 25 km rækkevidde. Den har et intelligent batteristyringssystem til forbedrede opladningscyklusser og levetid.

  • Empulse F55 er ultrakompakt og nem at påmontere, så du kan opgradere din kørestol med den ekstra kraft, når det er nødvendigt. Takket være flip up sub rammen kan F55's pakkestørrelse minimeres på få sekunder.

  • Fuld kontrol med det letlæselige display. Den viser alle de oplysninger, du har brug for: Hastighedstilstand, trip distance, samlet distance, batteritilstand og strømforbrug. Du kan også justere placeringen af dit styr på farten.

Mobilitet har aldrig været så let
Mød Mareen

Testimonial

Mød Mareen

Jeg blev diagnosticeret med multipel sklerose (MS) for 13 år siden. MS er en kronisk inflammatorisk autoimmun sygdom i centralnervesystemet. Sygdommen er forskellig for den enkelte og kaldes derfor også sygdommen med 1000 ansigter. Jeg er en ung kvinde, der "står" med begge ben fast i hendes liv, selv om de ikke fungerer så godt længere. Mine ben vil ikke længere "adlyde" som jeg gerne vil have dem til.

Jeg har derfor brugt min QUICKIE Xenon² i mange år. Det er svært for mig at klare lange afstande til fods. Med min kørestol, min hjælpsomme følgesvend, er jeg uafhængig, fleksibel og hurtig. Den er lille, adræt og stilfuld. Den er nem at klappe sammen, og derfor super funktionel til min hverdag, som jeg foretrækker at tilbringe med min familie. Som mor forsøger jeg, at tilbringe så meget tid som muligt sammen med mit barn samt at mødes med mine venner for at gå i biografen eller til en koncert. Med min kørestol kan jeg hjælpe mig selv... og det er meget vigtigt for mig.

Med den nye Empulse F55, er der nu en hjælpemotor, der er fuldt motoriseret, så jeg kan roligt lade bilen stå i garagen! Bare påmonter og køre væk. Det kan jeg rigtig godt lide, fordi min mobilitetsradius er steget yderligere nu.

Endelig håber jeg, at vi "mennesker med et handicap" vil opleve mere accept og tolerance i samfundet, da vi ikke er FORSKELLIGE, men SÆRLIGE.

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:260 – 480 mm (Kørestol forramme bredde)
Svinghjul:8.5''
Drivhjul:8.5''
Farver:4: Sort, rød, blå, orange
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:25 km
Max. hastighed:6 km/t; tilvælg 10 km/t eller 15 km/t
Batterier:Lithium-ion, 36V, 8.1 Ah
Max. kantklatring:op til 11% (6°)
Totalvægt:Fra 13 kg (med batteri)
Max. brugervægt:110 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.