Xenon² FF sammenklappelig kørestol

En ultra let krydsrammekørestol.

Med en vægt fra kun 8.8 kg og en ny unik krydsramme er Xenon² FF en ultra-letvægts kørestol som er nem at folde, løfte og transportere. Den er smart designet for at skabe en minimalistisk stil, præcis som den man forventer fra en aktiv fastrammekørestol. Med en fast forramme og et rent, åbent design samt en innovativ teknologi er Xenon² FF det perfekte valg for dem der lever en aktiv livsstil og som ønsker en letvægts kørestol med fremragende køreegenskaber.

Læs mere >

QUICKIE Xenon² sammenklappelig kørestol
general.CrashTestApproved#

Crash testet
Dette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Media og dokumentation

Quickie Xenon²
Xenon² FF Lifestyle image
Xenon² FF Lifestyle image

Billeder

Videos

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker