Krypton F sammenklappelig kørestol

Den letteste krydsrammekørestol nogensinde

Vi vidste, at den næste Quickie-version ville kræve noget
specielt. Vores mission var at bygge den bedste Quickie-kørestol
nogensinde. En ny topmodel som repræsenterer
essensen af vores stræben efter konstant forbedring.

QUICKIEs Krypton F er den letteste sammenklappelige kørestol nogensinde.  Vi er ikke gået på kompromis. Der var kun ét materiale, vi kunne bruge til at opnå dette niveau - nemlig carbon (kulfiber) specielt udviklet til luftfartsindustrien. Oplev forskellen, jo flere meter pr. tag og let som en fjer!

Fås også som fastrammestol.

Læs mere >

QUICKIE Krypton F sammenklappelig kørestol

Media og dokumentation

QUICKIE Krypton Video
QUICKIE Krypton F - Sideview
QUICKIE Krypton F - Lifestyle Group Image

Billeder

Videos

Book en demontration af QUICKIE Krypton F

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker