{

QUICKIE Krypton Fsammenklappelig kørestol

Den letteste krydsrammekørestol nogensinde

I carbon og verdens letteste krydsrammekørestol!

Vi vidste, at den næste Quickie-version ville kræve noget
specielt. Vores mission var at bygge den bedste Quickie-kørestol
nogensinde. En ny topmodel som repræsenterer
essensen af vores stræben efter konstant forbedring.

QUICKIEs Krypton F er den letteste sammenklappelige kørestol nogensinde.  Vi er ikke gået på kompromis. Der var kun ét materiale, vi kunne bruge til at opnå dette niveau - nemlig carbon (kulfiber) specielt udviklet til luftfartsindustrien. Oplev forskellen, jo flere meter pr. tag og let som en fjer!

Fås også som fastrammestol.

Download brochure
QUICKIE Krypton F sammenklappelig kørestol
Verdens letteste, sammenklappelig kørestol

Verdens letteste, sammenklappelig kørestol

Fra alle vinkler er Krypton F utrolig flot at se på. Hjertet af Krypton F er det perfekt formede kryds, der ligger så tæt under sædet, at det næsten ikke ses og dermed giver stolen sit minimalistiske udtryk.

Banebrydende carbonramme

Banebrydende carbonramme

QUICKIEs Krypton F er den letteste sammenklappelige kørestol i verden, fra 8,3 kg*. Vi konstruerede Krypton-stolen med den mest avancerede carbonteknologi, der giver et forbløffende styrke-vægt forhold.

Resultatet er en kørestol, som er ultra lav i vægt, kombineret med størst mulig stivhed for en ultra responsiv køreoplevelse.

Tag plads i sædet og mærk forskellen...!!

* Konfiguration: sb36 cm, sd40 cm, inkl. smalle carbonsidestykker, superlet rygpolstring, letvægtskompaktbremse, carbonrygrør (ekskl. skubbehåndtag).

Revolutionerende ingeniørkunst

Revolutionerende ingeniørkunst

Carbonrør kan kontrueres på mange måder. Men vi er den første kørestolsproducent, der bruger den patenterede, innovative og sømløse carbonflette-teknologi.

Denne fuldt automatiserede fletteproces gør det muligt at bygge den perfekte ramme - stærk hvor det er nødvendigt og let hvor det er muligt - og som er produceret med en præcis og pålidelig automatiseret proces.

Dette kalder vi for ingeniørkunst!

Exceptionally strong

Exceptionally strong

We spare no effort to prove the reliability of the QUICKIE Krypton F. Every part of this fully adjustable wheelchair was approved only when our test engineers were 100 % satisfied with its quality.

Our wheelchairs were even tested under freezing cold or desert hot conditions (-20°C to 70°C). No aging test has worn the Krypton down - it is designed to stand the test of time!

Alsidig & stil

Alsidig & stil

At vælge en Krypton-stol er kun begyndelsen. Quickies muligheder for tilpasning giver dig netop den unikke kørestol, som du ønsker og som hjælper dig til at definere din helt egen stil.

Valgmuligheder for carbon-finish

  • Klar coating, blank – luksuriøs, højglans
  • Klar coating, mat– et elegant underspillet udtryk
  • Sort – sort coating, mat eller højglans
  • Rå carbon – uden coating; den reneste udgave, sparer 100 g. Ligner klar, mat coating

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:720 mm / Længde: 1075 mm / Højde: 950 mm
Sædebredde:320 - 460 mm (i 20 mm intervaller)
Sædedybde:340 - 480 mm (i 20 mm intervaller)
Sædehøjde foran:430 - 550 mm
Sædehøjde bagtil:370 - 500 mm
Ryghøjde:250 - 475 mm
Rygvinkel:75° - 103°
Cambring:0°/2°/4°
Farver:Transparent, højglans eller mat coating + sort mat eller højglans coating
Ydeevne/Vægt
Max. brugervægt:110 kg
Totalvægt:Fra 8,3 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.