{

QUICKIE QS5 Xsammenklappelig kørestol

Vi lancerer vores nye letvægtskørestol, QS5 X, der sparer dig over 40% energi ved hver sammenfoldning!

Oplev nem sammenfoldning og spar over 40 % energi ved hver foldning!

QS5 X er den slags kørestol, du kan tage med dig med et øjebliks varsel. Det er også den type stol, du altid vil vælge, fordi den er så utrolig nem at bruge. Når du folder den sammen, sparer FreeFold dig over 40 % energi. Når du løfter den, holder Fold-N-Lock den sikkert sammen. Og med en vægt fra kun 7,3 kg, kan du også nemt transportere den.

Lavet af 7000-serie aluminium og ved hjælp af QUICKIEs innovative ShapeLoc-teknologi er QS5 X lettere, fastere og stærkere end andre kørestole i sin klasse. Lås rammen og dens ovale rør med 4-arms kryds giver køreegenskaber, der kan konkurrere med enhver fastramme kørestol. Sparer både på dit energiforbrug samt belastningen af dine skuldre.

QS5 X, der fås i versioner med fast forramme og Swing-Away, er også den kørestol med flest muligheder. Flest udskiftelige dele. Flest positioneringsmuligheder. Flest valg. Uanset om det er din første eller næste kørestol, er valget af QS5 X det nemmeste valg at træffe.

Arranger demonstration
Crash Tested QUICKIE QS5 X Foldbar Kørestol

3D Visualiser

Design din egen QS5 X!

Fra skubbehåndtag til forgafler - vores online QUICKIE QS5 X visualiser hjælper dig med at designe din ultimative QS5 X. Plus, du kan style din tur med et udvalg af over 24 livlige farver. Du kan endda matche din kryds-farve til dit stel. Klik på knappen nedenfor for at starte.

Start

Design din egen QS5 X!

Foldefunktion

Spar over 40% energi ved hver foldning med Free-Fold

Når en kørestol foldes sammen, kan baghjulene svinge indad, hvilket får dem til at trække på jorden og gøre sammenfoldning vanskeligere. Med QS5 X’s innovative Free-Fold holder krydset på smart vis baghjulene parallelle med jorden. Dette minimerer modstanden og reducerer den nødvendige energi til at folde kørestolen med over 40%. Fordi alle fire hjul forbliver på jorden, selv når den er foldet, hjælper det med at forhindre, at din kørestol vælter.

Spar over 40% energi ved hver foldning med Free-Fold
Den letteste kørestol i aluminium med boksramme

Letvægt

Den letteste kørestol i aluminium med boksramme

Så hvordan opnår vi den letteste vægt på kun 7,3 kg*? Gennem innovation. Vi bruger 7000-serie aerospace-grade aluminium og en eksklusiv QUICKIE-proces kaldet ShapeLoc Technology. Med et enestående styrke-til-vægt-forhold gennemgår aluminiummet en speciel varmebehandling for at forstærke rammen, så den bliver betydeligt tyndere og lettere uden at gå på kompromis med styrken. Resultatet er en kørestol, der er lettere, stærkere og nemmere at løfte end andre kørestole i sin klasse.

* Fast forramme uden drivhjul (9,9 kg med drivhjul)

Den faste og foldbare kørestol.

Køreegenskaber

Den faste og foldbare kørestol.

Det, der virkelig adskiller QS5 X, er dens unikke kryds. I modsætning til kryds af runde rør, der forårsager energitab på grund af rammefleksibilitet, har QS5 X et robust 4-arms kryds, der er lavet af ovale rør. Med færre stresspunkter er ovale rør stærkere og mindre tilbøjelige til at bøje under tryk. Da formen bruger mindre materiale, er den også lettere - så yderligere to arme kan integreres for at øge styrken uden at påvirke vægten. Så du får en en mere fast køreoplevelse, der overfører hvert skub til fremdrift og giver dine skuldre en velfortjent pause.

 

Smarte Muligheder

Finjusteret til at passe til dig.

Uanset om du er førstegangsbruger eller erfaren bruger, giver QS5 X næsten ubegrænsede tilpasningsmuligheder for at imødekomme din fysiske udvikling. Bakket op af det største udvalg af udskiftelige dele og justerbare komponenter giver det mulighed for løbende ændringer, nem udskiftning af dele og personliggørelse af kørestolen. Og det bedste af det hele er, at QS5 X giver dig den selvtillid og sikkerhed, der kommer fra mange års dokumenteret ydeevne.

Finjusteret til at passe til dig.

Book en demonstration af QUICKIE QS5 X

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Totalbredde:SB + 180/240/270 mm ved 0, 2, 4° camber og 25" Hjul
Totallængde:1113 mm
TotalHøjde:1020 mm
Sædebredde:340 - 520 mm (i trin på 20 mm)
Sædedybde:340 - 500 mm
Sædehøjde foran:360 - 540 mm
Sædehøjde bagtil:350 - 520 mm
Ryghøjde:250 - 500 mm
Rammevinkel:Swing Away: 70/80/90°, Fast Forramme: 75/85°
Max. sikker hældning:
Drivhjulstørrelse:22", 24", 25", 26"
Svinghjulstørrelse:4", 5", 6", 7"
Ydeevne/Vægt
Type:Foldbar
Rammeversion:Fast Forramme / Swing-Away
Materiale:7000 Serie Aluminium
Max. brugervægt:140 kg
Totalvægt:Fast forramme: From 9.9 kg (inkl. drivhjul), Swing Away: Fra 10.1 kg (inkl. drivhjul).
Transportvægt:Fast forramme: Fra 7.3 kg (uden drivhjul), Swing Away: Fra 7.5 kg (uden drivhjul).
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.