Manuelle kørestole / QUICKIE / Letvægtskørestole / QUICKIE Xenon² Hybrid

QUICKIE Xenon² Hybridsammenklappelig kørestol

Med forstærket forramme for mere fasthed og stabilitet.

Xenon2 Hybrid er med sine ovale rør og forstærkede forramme særdeles stabil. Brugervægten er i denne model er forøget til 140 kg. På trods af disse forstærkninger er det muligt at få en Xenon2 Hybrid med en totalvægt fra 9,5 kg. Med Xenon2 Hybrid får man alle fordele ved en letvægts kørestol, uden at gå på kompromis med fastheden. Den unikke krydsramme gør det meget let at folde stolen og transportere den, og den er med sin øgede stabilitet den perfekte partner for serien af Attitude håndcykler.

Download brochure
QUICKIE Xenon² Hybrid aktiv kørestol
Ingen kompromis på fastheden

Ingen kompromis på fastheden

Hemmeligheden bag Xenon2 Hybrids ultralette folderamme er brug af aluminium til flyindustrien samt en innovativ produktionsproces: ShapeLoc-teknologi. Denne teknologi er unikt for Xenon2 og Helium kørestole og forøger styrken, tillader tyndere rør og formindsker vægten. Ved at kombinere ShapeLoc-teknologien med oval rørformning får Xenon2 Hybrid en utrolig stærk folderamme, der giver en totalvægt på ned til 9,5 kg samt maksimal fart og effektivitet ved hvert eneste tag i drivringene.

Uforlignende foldeegenskaber

Uforlignende foldeegenskaber

I midten af en Xenon2 har vi en unik krydsramme, som sidder så diskret under sædet, at man knapt bemærker den – det giver et meget minimalistisk og åbent look, som man normalt forbinder med en fastrammekørestol.

Men udseendet er ikke den eneste lighed – det komplet ny-designede drivhjulsophæng, kombineret med den nye krydsramme giver følelsen af fastrammestolens stive og stabile køreegenskaber, men med alle fordelene ved en foldestol.

Stilfuldt og personligt design

Stilfuldt og personligt design

Gør din Xenon² personlig og skil dig ud fra mængden med en bred pallette af 32 ramme-farver. Derudover er der 5 karakteristiske, anodiserede farver at vælge mellem til svinghjul og forgafler. Du kan endda fremhæve din farvestil yderligere med en matchende eller kontrastfyldt farvekant på et EXO-rygpolster.

Find din perfekte farvekombination!

Xenon 2 serien – fås i 3 modeller

Xenon 2 serien – fås i 3 modeller

Uanset om du søger det bedste indenfor køreegenskaber eller den mest kompakte stol i sammenfoldet tilstand, er der en Xenon2 til præcis dine behov.

Skal det være det stilrene og strømlinede design på en Xenon2 FF? Hvad med den forstærkede stabilitet i en Xenon2 Hybrid? Eller den praktiske og let transporterbare Xenon2 SA?

 

 

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Sædebredde:32 - 50 cm
Sædedybde:34 - 50 cm
Sædehøjde foran:43 - 55 cm
Sædehøjde bagtil:37 - 50 cm
Ryghøjde:25 - 47.5 cm
Rygvinkel:75° - +103° i 4° intervaller
Cambring:0° / 2° / 4°
Farver:32 farver
Ydeevne/Vægt
Max. brugervægt:140 kg
Totalvægt:fra 9.5 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.