Xenon² Hybrid sammenklappelig kørestol

Med forstærket forramme for mere fasthed og stabilitet.

Xenon2 Hybrid er med sine ovale rør og forstærkede forramme særdeles stabil. Brugervægten er i denne model er forøget til 140 kg. På trods af disse forstærkninger er det muligt at få en Xenon2 Hybrid med en totalvægt fra 9,5 kg. Med Xenon2 Hybrid får man alle fordele ved en letvægts kørestol, uden at gå på kompromis med fastheden. Den unikke krydsramme gør det meget let at folde stolen og transportere den, og den er med sin øgede stabilitet den perfekte partner for serien af Attitude håndcykler.

Læs mere >

QUICKIE Xenon² Hybrid aktiv kørestol

Media og dokumentation

Quickie Xenon²
Xenon² Hybrid Product image
Xenon² Hybrid Product image

Billeder

Videos

Bestil en brochure via E-mail

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker