BREEZY Cirrus G5

Den nye, gode komfortkørestol!

Cirrus G5 er en kørestol med gode tilpasningsmuligheder og unik tilt funktion. Armlænene følger ryggen for maksimal støtte. Enkel tilpasning med gode intervaller og måleskalaer. Vi har et godt udvalg af tilbehør til Cirrus G5, også elektriske funktioner hvis du har behov for lidt hjælp.

Kontakt
Komfortkørestol Cirrus G5
Endnu lettere stillingsændringer – også for brugeren selv

Endnu lettere stillingsændringer – også for brugeren selv

Cirrus G5 kan leveres med elektrisk betjening af tilt og rygvinkelregulering. Elektrisk betjening giver en endnu lettere håndtering af stillingsændringer, specielt i de tilfælde hvor brugeren ønsker og har mulighed for at gennemføre stillingsændringerne selv. Selvstændige stillingsændringer vil i de fleste tilfælde føre til hyppigere brug af funktionerne, hvilket giver gevinst både med hensyn til sundhed og velvære.
 

Optimale muligheder for stillingsændring

Optimale muligheder for stillingsændring

Med hele 33 graders tilt og 35 graders rygvinkelregulering giver Cirrus G5 optimale muligheder for stillingsændringer. Kombineret med de vinkelregulerbare benstøtter giver tilt og rygvinkelregulering mulighed for en god hvilestilling.
Tilt funktionen er konstrueret til at være let at betjene for en ledsager – for at øge brugen og dermed mindske belastningen.

Øget trykfordeling for siddeknuderne

Øget trykfordeling for siddeknuderne

Sædepladen til Cirrus G5 har udskæring under siddeknuderne. Udskæringen bidrager til en øget trykaflastning samt en mere stabil siddestilling.

God støtte til armene

God støtte til armene

Cirrus G5 leveres med armlæn som følger rygvinkelreguleringen. Det bidrager til god støtte for armene i alle stillinger og en mere behagelig siddestilling.

Enklere og tryggere forflytning

Enklere og tryggere forflytning

Glidesædet bidrager til en enklere og tryggere forflytning via stående forflytning, sidevejs forflytning eller forflytning med personløfter. Ved at trække glidesædet frem vil brugeren komme godt frem i kørestolen. Det giver et optimalt udgangspunkt for stående eller sidevejs forflytning samt gør det yderst let ved brug af forflytningssejl. Når brugeren forflyttes tilbage til kørestolen vil glidesædet hjælpe brugeren godt ind i kørestolen uden behov for tunge ekstra-løft af ledsageren. Det giver en reduceret belastning på ledsager samt en mere behagelig forflytning for brugeren.

Dimensioner
Totalbredde:+ 20 cm u/ledsagerbremse og + 24 cm, m/ledsagerbremse
Sædebredde:39, 42, 45, 48, 51, 54 cm
Sædedybde:39-55 cm
Sædehøjde:38-55 cm
Sædevinkel:0-35 Grader
Sædetilt:0-33 Grader
Ryghøjde:65 cm
Rygvinkel:0-35 Grader
Ydeevne/Vægt
Max. brugervægt:135 kg
Totalvægt:48 Kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.