Balance kørestolspude

Optimeret for hudbeskyttelse, stabilitet og komfort

JAY Ba­lance giver komfort og har vig­tige egenskaber til brugere i højrisikogruppen for tryksår og shear.

Puden er opbygget af en stabil skumbase med et inderbetræk. I siddebrønden er der et trykforebyggende fluidindlæg eller en luftindsats. Den kan korrigeres og tilpasses til brugeren uden at gå på kompro­mis med stabiliteten. Der er som standard afta­gelige benkiler på 2,5 cm, hoftekiler samt en abduktionskile på 2,5 cm i puden - disse kan fjernes så­fremt brugeren ikke har behov for dem.

Luftcirkulerende betræk er standard men stræbart eller inkontinensbetræk kan tilkøbes efter behov. Puden findes i 60 størrelser fra 34x34 til 60x60 cm.

Anvendes til personer med høj risiko for tryksår og shear og passer personer som har behov for omslutning og nedsynkning af bækken og sædeknuder (Kat. 3-4).

Læs mere >

JAY Balance kørestolspude

Media og dokumentation

JAY Balance med fluid
JAY Balance med luft
JAY Balance Wheelchair Cushion

Billeder

Bestil en brochure

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker