{

JAY Balancekørestolspude

Optimeret for hudbeskyttelse, stabilitet og komfort

Optimeret for hudbeskyttelse, stabilitet og komfort (Trykaflastende)

JAY Ba­lance giver komfort og har vig­tige egenskaber til brugere i højrisikogruppen for tryksår og shear.

Puden er opbygget af en stabil skumbase med et inderbetræk. I siddebrønden er der et trykforebyggende fluidindlæg eller en luftindsats. Den kan korrigeres og tilpasses til brugeren uden at gå på kompro­mis med stabiliteten. Der er som standard afta­gelige benkiler på 2,5 cm, hoftekiler samt en abduktionskile på 2,5 cm i puden - disse kan fjernes så­fremt brugeren ikke har behov for dem.

Luftcirkulerende betræk er standard, mens strækbart eller inkontinensbetræk kan tilkøbes efter behov. Puden findes i 60 størrelser fra 34x34 til 60x60 cm.

Anvendes til personer med høj risiko for tryksår og shear og passer personer som har behov for omslutning og nedsynkning af bækken og sædeknuder (Kat. 3-4).

Kontakt
JAY Balance kørestolspude
Optimalt design af sædebrønden

Optimalt design af sædebrønden

Størrelsen og udformningen af JAY Balances sædebrønd (PLA) er baseret på antropometriske mål for at sikre maksimal stabilitet. Sædebrøndens udformning med lukket bagkant forhindrer Fluid-indlægget i at flytte sig. De nye bækkenskævhedskiler (obliquity pads) kan tilvælges, så man kan tage hensyn til eventuel bækkenskævhed. Fås med JAY FluidTM indlæg eller luftindlæg.

Positioneringssæt til brug i marken

Positioneringssæt til brug i marken

Med tilvalg af positioneringssættet kan bækken og lår positioneres korrekt. Balance er derfor rigtigt godt for brugere med ulige positioneringsbehov, øger siddetolerancen og kan tilpasses efter forandrede behov hos brugeren.

Innovativt todelt betræk

Innovativt todelt betræk

De innovative inder- og yderbetræk afbalancerer kravene til et godt mikroklima og effektiv håndtering af inkontinens. Inderbetrækket er vandtæt og let at tørre af og rengøre. Den vandtætte lynlås og fugthæmmende sytråd sikrer, at skumbasen forbliver tør, mens det mikroklimatiske yderbetræk afleder varme og fugt for yderligere beskyttelse af huden.

JAY Balance fås også med strækbart yderbetræk eller inkontinensbetræk. Strækfunktionen giver mulighed for at indbygge kiler i puden uden at skabe surface tension, samtidig med at formindske risikoen for skader på huden. Alle typer betræk kan maskinvaskes ved 60oC og tørrer hurtigt. Der kan vælges mellem tre forskellige typer betræk: Mikroklimatisk, inkontinens eller strækbart.

Dimensioner
Totalbredde:34 cm - 60 cm
TotalHøjde:7.5 cm
Dybde:34 cm - 60 cm
Vægt
Totalvægt:2,4 kg (40 x 46 med fluidindlæg); 1,9 kg (40 x 46 med luftindlæg)
Max. brugervægt:Maks. 150 kg (bredde: 34 cm – 50 cm); Maks. 225 kg (bredde: 56 cm – 60 cm)
Alternativer
Betræk:Luftcirkulerende, Strækbart og Inkontinens
Type af Pude:Fluid og Luft

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.