{

Empulse R20Ledsagerstyret

Unik, foldbar hjælpemotor

Skub til livet

Med den nye Empulse R20 hjælpemotor har det aldrig været lettere at støtte hjælperen, der skubber kørestolen. Hvad enten det drejer sig om kørsel op ad bakke, ned ad bakke eller lange ture, så hjælper R20 i alle situationer. Kombineret med en unik foldefunktion er letvægtsanordningen R20 med sine mindre end 5 kg nem at transportere og har bogstaveligt talt ingen indflydelse, når brugeren selv kører kørestolen.

R20 er kompatibel med næsten alle kørestole med boksramme og en rørdiameter på 22-28 mm.

Hvis du ønsker, at vide mere om vores R20 hjælpemotor, så kontakt os på +45 70 22 43 49! Det er også muligt at booke en demonstration via knappen nedenfor. 

Arranger demonstration

DKK (Inkl. moms) 23.687,50 

 

Det har aldrig været så let at skubbe

Livsstil

Det har aldrig været så let at skubbe

Uanset om det er op ad bakke, ned ad bakke eller på lange ture, hjælper R20 i enhver situation. Det lette R20 ekstra drev tilbyder en unik transportfunktion i sammenfoldet tilstand. Med en vægt på kun 5 kg giver den fremragende støtte til den ledsagende person.

foldbarhed

Unik foldbarhed

R20 er den eneste foldbare hjælpemotor på markedet. Nem at transportere, selv når den er fastgjort til kørestolen. Click fix sammenkoblingssystemet gør det nemt at koble til/fra uden brug af værktøj. Der er kun den lille sammenkoblingspin tilbage på kørestolen, hvilket betyder lav vægt, ingen synlighed og et flot design.

Vist her med Breezy RubiX².

Kontrolpanel

Skærm med batterikapacitet og angivelse af hastighedsområde

  • Nem indstilling af hastighedsområde 2 / 3,7 / 5 km/t.
  • Nem tænd/sluk-funktion med en enkelt knap for sikker håndtering og nem brug.
  • Quick release af kontrolenheden for nem, sikker transport uden frakoblingskabel.
  • Justerbar position for optimale adgangsforhold, synlighed og komfort.
Skærm med batterikapacitet og angivelse af hastighedsområde

kompatibilitet

Stor kompatibilitet

Hjælpemotoren passer til næsten alle kørestole (boksramme, rørdiameter 22-28 mm). Den tændes ved at trykke på knappen, og R20 bevæger sig fremad.

Stor kompatibilitet

Book en demonstration af Empulse R20

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Sædebredde:320 - 600 mm
Drivhjul:
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:15 km
Max. hastighed:5 km/t (justerbar i tre trin: 2/3.7/5 km/t)
Batterier:5.8 Ah / 36 V (209 Wh) - Lithium Ion
Max. sikker hældning:10° / 18%
Max. kantklatring:50 mm
Elektronik:Oplader 100-240 V AC: 36 V & 1.35 A
Motor minimumsvægt:3 kg (Motor og beslag)
Totalvægt:4.5 kg
Max. brugervægt:170 kg (Belastning: 190 kg - Bruger og kørestol)

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.