EMPULSE R20Hjælpemotor

Unik, foldbar hjælpemotor

Skub til livet

Med den nye Empulse R20 hjælpemotor har det aldrig været lettere at støtte hjælperen, der skubber kørestolen. Hvad enten det drejer sig om kørsel op ad bakke, ned ad bakke eller lange ture, så hjælper R20 i alle situationer. Kombineret med en unik foldefunktion er letvægtsanordningen R20 med sine mindre end 5 kg nem at transportere og har bogstaveligt talt ingen indflydelse, når brugeren selv kører kørestolen.

R20 er kompatibel med næsten alle kørestole med boksramme og en rørdiameter på 22-28 mm.

Arranger demonstration

Det har aldrig været så let at skubbe

Med den nye Empulse R20 hjælpmotor har det aldrig været så let at støtte den ledsager, der skubber kørestolen.

Hvad enten der er tale om kørsel op ad bakke, ned ad bakke eller lange ture - R20 hjælper i alle situationer. Kombineret med en unik foldefunktion er letvægtsanordningen R20 med sine mindre end 5 kg nem at transportere og har bogstaveligt talt ingen indflydelse, når brugeren selv kører kørestolen.

Empulse R20 er designet til at være nem at bruge såvel som hurtig at sammen- og frakoble. Den kan forblive på kørestolen, også når den er foldet sammen. Hjælpemotoren har også en frihjulsfunktion, der gør det mulig for brugeren at selv køre kørestolen uden at tage den af. Dette giver stor uafhængighed.

R20s lave vægt og den smarte rygsæk gør den nem at håndtere og transportere samt nem at tilpasse stort set alle kørestole.

Muligheden for at folde sammen og R20s lave vægt gør det uproblematisk at transportere den enten fastgjort til eller fjernet fra kørestolen. Nem at håndtere og opbevare til alle situationer i hverdagen, inklusive rejser.

Det har aldrig været så let at skubbe

Driftssikker hjælpemotor

På R20 hjælpemotor giver vi en udvidet garanti på motoren (3 år) og på litiumionbatteriet (2 år).

 • R20 er den eneste foldbare hjælpemotor på markedet. Nem at transportere, selv når den er fastgjort til kørestolen.

  Vist her med Breezy RubiX².

 • Click fix sammenkoblingssystemet gør det nemt at koble til/fra uden brug af værktøj. Der er kun den lille sammenkoblingspin tilbage på kørestolen, hvilket betyder lav vægt, ingen synlighed og et flot design.

  • Nem indstilling af hastighedsområde 2 / 3,7 / 5 km/t.
  • Nem tænd/sluk-funktion med en enkelt knap for sikker håndtering og nem brug.
  • Quick release af kontrolenheden for nem, sikker transport uden frakoblingskabel.
  • Justerbar position for optimale adgangsforhold, synlighed og komfort.
 • Hjælpemotoren passer til næsten alle kørestole (boksramme, rørdiameter 22-28 mm). Den tændes ved at trykke på knappen, og R20 bevæger sig fremad.

Driftssikker hjælpemotor

Let og pålidelig

"Jeg har aldrig troet, at sådan en let enhed kan gøre jobbet."

Med en vægt på kun under 5 kg bliver du overrasket over, hvor let R20 gør det muligt for dig at køre op ad skråninger på op til 10 °.

Arrange a Demonstration

Book en demonstration af EMPULSE R20

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Sædebredde:320 - 600 mm
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:15 km
Max. hastighed:5 km/t (justerbar i tre trin: 2/3,7/5 km/t)
Batterier:5.8 Ah / 36 V (209 Wh) - Lithium Ion
Max. sikker hældning:10° / 18%
Max. kantklatring:50 mm
Elektronik:Oplader 100-240 V AC: 36 V & 1.35 A
Motor minimumsvægt:3 kg (Motor og beslag)
Max. brugervægt:190 kg (Belastning: Bruger og kørestol)

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.