{

QUICKIE Q300 R og Q300 R MiniBaghjulsstyret

De kompakte el-kørestole, der ikke begrænser dine muligheder for eventyr.

De kompakte el-kørestole, der er fantastiske udendørs med SEDEO LITE siddesystem.

Indendørs er Q300 R og Q300 R Mini yderst manøvredygtige - super kompakt (fra 550 mm) og smidig. Men begiver du dig udenfor med de robuste 12" eller 14" drivhjul, og el-stolene kan prale af stor trækkraft, motorteknologi og køreegenskaber, der kan konkurrere med meget større el-kørestole.

Og det er på grund af det baghjulstrukne design. En omhyggeligt testet og raffineret base, der giver den perfekte balance mellem stabilitet og størrelse, og placerer din vægt for at maksimere vejgrebet, så du kan udforske verden. SEDEO LITE siddesystem giver endvidere klinisk støtte, et væld af elektriske muligheder.

 

 

 

Arranger demonstration
Crash Tested
Kører alle baghjulstrukne el-kørestole ens?

All-Round Performance

Kører alle baghjulstrukne el-kørestole ens?

Kør en tur i din Q300 R eller Q300 R Mini og du vil bemærke forskellen. Ved omhyggeligt at teste og forfine hundredvis af præcisionsjusteringer af bredde, længde, hjul- og sædeposition, fandt vi de mindste basemål uden at gå på kompromis med stabilitet eller trækkraft. Og fordi Q300 R og Q300 R Mini er så stabile, kan de også understøtte et større række tyngdepunktsjusteringer. Så din sædeposition kan flyttes længere frem eller tilbage for bedre at balancere din vægt og øge trækkraft og køreegenskaber. Derudover er de så kompakte, at de også fungerer lige så godt indendørs!

Udendørs Ydeevne

Bedre trækkraft på alle underlag

Med en præcisionsmålt base og 12" eller 14" drivhjul er Q300 R og Q300 R Mini gearet til udendørs eventyr. De kan prale af en seriøs trækkraft på alle underlag og stærke køreegenskaber og kan nemt håndtere en travl bymidte eller et mere ujævnt terræn.

Bedre trækkraft på alle underlag

Indendørs manøvredygtighed

Ultra-slank bredde på 550 mm.

Fra snævre gange, travle kontorer til små hjem - Du vil også finde Q300 R Mini utrolig nem at manøvrere med sin ultra-slanke bredde på 550 mm og intuitive baghjulstræk vil du også finde den utrolig nem at manøvrere.

Ultra-slank bredde på 550 mm.

Elektrisk Siddesystem

SEDEO LITE - Husets bedste siddesplads

Ved at kombinere et justerbart og konfigurerbart sæde med det bredeste udvalg af støtte- og positioneringsmuligheder er SEDEO LITE den mellem- til høje kliniske siddesystemsløsning, der er designet til at blive skræddersyet til dine skiftende behov (og alt sammen med kun ét værktøj).

 • Denne nakkestøtte er kompatibel med SEDEO og WHITMYER nakkestøtter og hjælper med at imødekomme en række behov for hovedstøtte (fra simpel til multipunktskontrol).

 • SEDEO LITE siddesystem er også kompatibel med en række komfortsæder og rygpuder, inklusive JAY J3 Ryg. Velegnet til moderat til høj positionering, tilbyder J3 Back det bredeste udvalg af størrelser, former og muligheder for præcist at passe og skræddersy dit sæde lige til dig.

 • Den integrerede sædeskinne tilbyder mange monteringsmuligheder til positioneringselementer som siddestøtter og lår- og knæstøtter. Alt du skal gøre er at fastgøre dem og glide dem på plads.

 • Disse benstøtter kan justeres i længden for at opnå den bedste pasform, og de kommer som swing away for lettere sædeforflytning. Fås også i en elektrisk eleverende version.

SEDEO LITE - Husets bedste siddesplads

Elektriske Muligheder

Elevér og kør med C-Me.

Nu behøver du ikke at køre med reduceret hastighed, når du er hævet. Med C-Me (tilkøb) kan du hæve dig selv op til 300 mm og køre op til 4,5 km/t på samme tid.I modsætning til andre el-kørestole låser vores affjedring heller ikke, så du får den samme jævne kørsel, selv når den er hævet. Derudover kan du, med vores patenterede assignable buttons, følge med (og være i øjenhøjde) med dine venner alt sammen med et tryk på en enkelt knap.

Elevér og kør med C-Me.

SEDEO PRO FLEXIBLE BACK

Exceptionel rygstøtte

I modsætning til faste rygge, former SEDEO PRO FLEXIBLE BACK sig efter din ryg for at give fuld kontakt, komfort og stabilitet. Fordi den former sig efter dig, omfavner de integrerede sidestøtter dine sider, hvilket får skummet til at forme sig efter dine anatomiske kurver og holde din torso stabil og ret. Ryggen kan også støtte moderate til svære kyfotiske stillinger eller spinal skoliose.

Se video
Exceptionel rygstøtte
Wheelchair Wheelchair Frame accent

Farveudvalg

Vælg mellem 5 fine skjoldfarver og 7 flotte accent-farver.

 • Yellow
 • red
 • Purple
 • blue
 • black
 • white
 • silver
 • red
 • orange
 • green
 • blue
 • black

På grund af begrænsninger på skærmen kan de gengivne farver variere lidt fra den faktiske farve eller polstring. Som følge heraf bør den kun bruges som vejledning.

Book en demonstration af QUICKIE Q300 R og Q300 R Mini

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Totalbredde:580 mm
Totallængde:Fra 1100 mm
Sædebredde:385 - 520 mm
Sædehøjde:430 - 490 mm
Sædedybde:410 - 510 mm
Elektrisk tilt:30°
Hejs:300 mm
Ryghøjde:460 - 510 mm
Venderadius:900 mm
Svinghjul:8" / 9"
Drivhjul:12" eller 14"
Farver:5 Skjoldfarver, 7 Accentfarver
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:32 km
Max. hastighed:6 & 8 km/t (standard), 10 km/t (valgfri mulighed)
Batterier:50 / 55 / 63 Ah
Max. sikker hældning:
Max. kantklatring:100 mm
Lys og indikatorer:Ja
Elektronik:VR2 / R-Net
Totalvægt:124 kg (med 50 Ah batterier)
Max. brugervægt:136 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.