{

QUICKIE Q500 R Sedeo ProBaghjulsstyret

Mange års erfaring med markedsledende baser, siddesystemer og avanceret elektronik - QUICKIE introducerer Q500 R SEDEO PRO.

Robuste udendørs el-kørestole

Den nye, baghjulsstyrede QUICKIE Q500® R er nem at håndtere og intuitiv at køre på grund af drivhjulets position. Den er god til indendørs kørsel, fordi den reagerer nemt og har et kompakt stel med en lille venderadius. Alt dette, kombineret med fordelene fra det fuldt justerbare SEDEO® PRO siddesystem og den mest avancerede betjeningsteknologi, giver dig den perfekte el-kørestol, når du skal opleve verden.

Arranger demonstration
Crash Tested

Skab dit eget eventyr

Den baghjulsstyrede base er stabil og god til at køre over kantsten. Nem at køre og kontrollere med ikke proportionelle inputenheder. Alt dette, kombineret med fordelene fra det fuldt justerbare SEDEO PRO siddesystem og de mest avancerede betjeningsenheder, giver dig den perfekte kørestol, når du skal opleve verden.

Maksimal traction takket være den unikke affjedringsteknologi

Begge drivhjul er forbundet af en omdrejningsakse, som dæmper det naturlige træk til den ene side ved kurvekørsel og omkring hjørner i fart, så begge hjul til enhver tid har maksimal traction.

Med en lille venderadius kan du nemt navigere både indendørs og udendørs med QUICKIE Q500 R. Med en lav sædehøjde fra kun 415 mm passer stolen nemt ind under borde samt i kørestolstilpassede køretøjer.

Enestående udendørs ydeevne

Med Full Track affjedringssystemet kan du overvinde alle forhindringer uden udfordringer.

Styrke til at køre, hvorhen du vil.

Nyd at have styrke og hastighed lige ved hånden med 4-pols højmomentmotorer. Vælg mellem 6 eller 8 km/t som standard, eller opgrader til 10 eller 13 km/t (lavt torsionsmoment) for den ultimative ydeevne. Derudover kan du vælge mellem 60 Ah eller 80 Ah batterier for at maksimere din rækkevidde på op til 40 km og opleve en udendørs ydeevne som aldrig før!

Skab dit eget eventyr

C-Me

Kør 4,5 km/t hævet med C-ME

C-ME handler om at se dig, og kun dig. Hæv dig selv op til 300 mm, imens du kører op til 4,5 km/t, og bevæg dig skulder-til-skulder med alle omkring dig. Derudover forbliver ophænget (suspensionen) på din kørestol aktiv, selv når du er hævet. Så du får den samme jævne og stabile kørsel uanset sædeniveau. Du kan endda løfte eller sænke med et enkelt tryk på en knap uden at skulle stoppe, mens du skifter niveau!

Lær mere

Kør 4,5 km/t hævet med C-ME

Fingerspidskontrol

Styr selv dine omgivelser med Q500 R SEDEO PRO og den avancerede betjeningsteknologi. Fås med den pålidelige VR2 betjeningsenhed og det overlegne R-Net avancerede joystick. Den store, letlæselige HD-skærm og de enkle flipkontakter gør styringen intuitiv.

TILSLUT

Du tager styringen med dine omgivelser med den integrerede, infrarøde funktionalitet. Styr såvel fjernsyn, dockingstationer og andre apparater nemt og enkelt med joysticket.

BLUETOOTH & IDRIVE 

Styr din telefon, computer, tablet og alle andre Bluetooth og i-devices med denne nyttige ekstrafunktion. Tilslut og styr op til fire enheder.

QUICKIES PATENTEREDE KNAPPER MED FUNKTIONSTILDELING

Skift knappernes funktion på joysticket til din ønskede kommando med QUICKIEs patenterede knapper med funktionstildeling. Tildel ydermere en anden (langt tryk) funktion til knapperne og opnå hurtigere, enklere og lettere adgang til ofte anvendte funktioner, uden at du behøver at bruge joysticket.

Switch-It betjeningsenheder

Hvis du anvender et traditionelt joystick og det ikke er den bedste løsning for dig kan alternative betjeningsenheder give dig muligheden for at fuldt ud opleve Q500 R SEDEO PRO fordele og køreegenskaber

Find ud af mere!
Switch-It Chin Boom monteringssystem

Chin Boom Mounting System

Chin Boom monteringssystem til hagestyring

Switch-It Allround Joystick

Allround Joystick

Multifunktionelt joystick til kørestol

VersaGuide kompakt joystick fra Switch-It

VersaGuide

Kompakt proportional styring

Switch-It MicroGuide Mini Proportionalt Joystick

MicroGuide

Et lille, proportionalt joystick, der kræver meget lidt kraft

Switch-It MicroPilot joystick

MicroPilot

Proportional styring uden udslag

Dual Pro™ hovedstyring fra Switch-It

Dual Pro™

Fuldt proportional hovedstyring til intuitiv kørsel

Switch-It kontaktstyret hovedstyring

Kontaktstyrede hovedstyringer

Kontaktstyret hovedstyring til el-kørestole

Switch-It DriveStation betjeningsenhed

DriveStation

Ergonomisk controller til el-kørestol

Switch-It TouchDrive 2 betjeningsenhed

TouchDrive 2

Touchscreen proportional controller

Switch-It Ctrl+5 kontakt til kørestole

Ctrl+5 Kontakt

Bekvem adgang til programmerbare funktioner i el-kørestolen

Switch-It kontakter til fjernbetjening

Kontakter til fjernbetjening

Individuelle kontakter til individuel adgang

SWITCH-IT Vigo Hovedstyring

Vigo Hovedstyring

En diskret, proportionel hovedstyring og hovedstyret mus i én og samme løsning.

Book en demonstration af QUICKIE Q500 R Sedeo Pro

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Totalbredde:640 mm
Totallængde:Max. 1180 mm
Sædebredde:380 - 560 mm
Sædehøjde:415 – 490 mm
Sædedybde:400 - 560 mm
Elektrisk tilt:30° (50° tilbehør)
Hejs:0-30 cm
Ryghøjde:440 - 560 mm
Rygvinkel:90° - 150°
Venderadius:950 mm
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:40 km (med 80 Ah batterier)
Max. hastighed:6/8/10/13 km/t
Batterier:60 Ah, 80 Ah tilbehør
Max. sikker hældning:10°
Max. kantklatring:80 mm uden / 100 mm med kantstensklatrer
Elektronik:R-Net betjeningsenhed; lys og blinklys
Max. brugervægt:160 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.