{

QUICKIE Q500 F Sedeo ProForhjulsstyret

Mange års erfaring med markedsledende baser, siddesystemer og avanceret elektronik - QUICKIE introducerer Q500 F SEDEO PRO.

Robuste el-kørestole til udendørs brug

Den nye, forhjulsstyrede QUICKIE Q500® F giver dig en fantastisk udendørs ydeevne og god indendørs manøvredygtighed samt den bedste stabilitet på stejle nedkørsler. Kan kræve mere kørselserfaring. Sammen med fordelene fra det fuldt justerbare SEDEO® PRO siddesystem og den mest avancerede betjeningsteknologi, har du den perfekte el-kørestol, når du skal opleve verden.

Arranger demonstration
Crash Tested

Skab dit eget eventyr

Den forhjulsstyrede base på QUICKIE Q500 F er stabil og har en fremragende indendørs manøvredygtighed. Nem at køre og kontrollere med ikkeproportionelle inputenheder. Alt dette, kombineret med fordelene fra det fuldt justerbare SEDEO PRO siddesystem og den mest avancerede betjeningsteknologi, giver dig den perfekte kørestol, når du skal opleve verden.

Fantastisk udendørs udeevne

Med full Track affjedringssystemet kan du overvinde alle forhindringer uden udfordringer.

Fantastisk indendørs manøvredygtighed

Med en kørestol, der drejer om sin egen akse, kan du nyde intuitiv kørsel og fremragende manøvredygtighed i trange rum med den smalle (620 mm) base og en venderadius på 560-630 mm. Med en lav sædehøjde fra kun 415 mm passer stolen nemt ind under borde samt i kørestolstilpassede køretøjer.

Styrke til at køre, hvorhen du vil.

Nyd at have styrke og hastighed lige ved hånden med 4-pols højmomentmotorer. Vælg mellem 6 eller 8 km/t som standard, eller opgrader til 10 eller 13 km/t (lavt torsionsmoment) for den ultimative ydeevne. Derudover kan du vælge mellem 60 Ah eller 80 Ah batterier for at maksimere din rækkevidde på op til 40 km og opleve en udendørs ydeevne som aldrig før!

Maksimal traction takket være den unikke affjedringsteknologi

Begge drivhjul er forbundet af en omdrejningsakse,som dæmper det naturlige træk til den ene side ved kurvekørsel og omkring hjørner i fart, så begge hjul til enhver tid har maksimal traction.

Skab dit eget eventyr

SEDEO PRO - Konfigurerbart siddesystem

SEDEO PRO siddesystemet kombinerer en særdeles justerbar og konfigurerbar sæderamme med et fremragende udvalg af støtte- og positioneringspuder, inklusive et bredt udvalg af SEDEO PRO sædepuder og ryglæn fra milde til medium kliniske behov. SEDEO PRO er meget komfortabel og øger brugerens uafhængighed i hverdagen.

  • Oplev det nye ryglæn med 100 mm anti-shear og elektrisk tilt  - ingen glidning mellem dig og puden.
    Ydermere fås siddesystemet med fast ryglæn eller to andre muligheder for ryglænstilt: Mekanisk og med aktuatorer.

  • Et bredt udvalg af sædepuder og ryglænspuder fås til SEDEO PRO sædesystemet, inklusive den fleksible rygpude med justerbare stropper og lateral støtte til unik komfort og nem positionering.

  • Flip-back armlænene er nemme at håndtere og letter forflytning. Vælg mellem en aftagelig og en tiltet version. (Den tiltet version er vist til højre).Desuden fås: aftageligt single post armlæn. Alle modeller passer sammen med de fem armlænspolstringer.

  • Juster sædebredde og sædedybde, ryg og højde samt benstøtter, armlæns højde og dybde og hovedhøjde. SEDEO PRO rammen er fuldt justerbar og meget fleksibel. Alle justeringer fortages hurtigt og nemt med kun et enkelt stykke værktøj, selv når brugeren er placeret i stolen. Nem at skræddersy til individuelle behov og hurtigt tilpasset ændrede krav.

  • Konfigurer SEDEO PRO til at passe perfekt til brugeren ved at vælge komponenter fra det brede udvalg af muligheder. Med fire rygmuligheder og fire slags armlæn med adskillige armlæn og sidebeskyttelseringen og et bredt udvalg af rygge og puder samt hovedstøtter og positioneringer er der ingen kompromisløsninger - Altid perfekt tilpasning.

  • Vælg mellem mange positioneringselementer som SEDEO hovedstøtter & WHITMYER hovedstøtter, svingbar lateral thorakal støtte, lår- eller knæstøtter. Alle positioneringselementer kan nemt svinges væk eller fjernes

  • Elektrisk eleverbar og længdekompenserende benstøtte, som hjælper dig til den bedste position. Fås midtermonteret eller i svingbar udgave. Der er også mulighed for at vælge en standard midtermonteret eller 70° svingbar benstøtte og en manuel svingbar benstøtte.

SEDEO PRO -  Konfigurerbart siddesystem

Fingerspidskontrol

Styr selv dine omgivelser med Q500 R SEDEO PRO og den avancerede betjeningsteknologi. Fås med den pålidelige VR2 betjeningsenhed og det overlegne R-Net avancerede joystick. Den store, letlæselige HD-skærm og de enkle flipkontakter gør styringen intuitiv.

TILSLUT

Du tager styringen med dine omgivelser med den integrerede, infrarøde funktionalitet. Styr såvel fjernsyn, dockingstationer og andre apparater nemt og enkelt med joysticket.

BLUETOOTH & IDRIVE 

Styr din telefon, computer, tablet og alle andre Bluetooth og i-devices med denne nyttige ekstrafunktion. Tilslut og styr op til fire enheder.

QUICKIES PATENTEREDE KNAPPER MED FUNKTIONSTILDELING

Skift knappernes funktion på joysticket til din ønskede kommando med QUICKIEs patenterede knapper med funktionstildeling. Tildel ydermere en anden (langt tryk) funktion til knapperne og opnå hurtigere, enklere og lettere adgang til ofte anvendte funktioner, uden at du behøver at bruge joysticket.

Switch-It betjeningsenheder

Hvis du kører med et traditionel joystick, og det ikke er den bedste løsning, kan du med alternative betjeningsenheder fuldt ud opleve din Q500 R SEDEO PRO-kørestols køreegenskaber og fordele.

Find ud af mere!
Switch-It MicroGuide Mini Proportionalt Joystick

MicroGuide

Et lille, proportionalt joystick, der kræver meget lidt kraft

Switch-It MicroPilot joystick

MicroPilot

Proportional styring uden udslag

VersaGuide kompakt joystick fra Switch-It

VersaGuide

Kompakt proportional styring

Dual Pro™ hovedstyring fra Switch-It

Dual Pro™

Fuldt proportional hovedstyring til intuitiv kørsel

Switch-It kontaktstyret hovedstyring

Kontaktstyrede hovedstyringer

Kontaktstyret hovedstyring til el-kørestole

Switch-It TouchDrive 2 betjeningsenhed

TouchDrive 2

Touchscreen proportional controller

Switch-It Ctrl+5 kontakt til kørestole

Ctrl+5 Kontakt

Bekvem adgang til programmerbare funktioner i el-kørestolen

Switch-It DriveStation betjeningsenhed

DriveStation

Ergonomisk controller til el-kørestol

Switch-It Chin Boom monteringssystem

Chin Boom Mounting System

Chin Boom monteringssystem til hagestyring

Switch-It Allround Joystick

Allround Joystick

Multifunktionelt joystick til kørestol

Switch-It kontakter til fjernbetjening

Kontakter til fjernbetjening

Individuelle kontakter til individuel adgang

SWITCH-IT Vigo Hovedstyring

Vigo Hovedstyring

En diskret, proportionel hovedstyring og hovedstyret mus i én og samme løsning.

Book en demonstration af QUICKIE Q500 F Sedeo Pro

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Totalbredde:640 mm
Totallængde:Max. 1340 mm
Sædebredde:380 - 560 mm
Sædehøjde:415 – 490 mm
Sædedybde:400 - 560 mm
Elektrisk tilt:30° (50° tilbehør)
Hejs:0-30 cm
Ryghøjde:440 - 560 mm
Rygvinkel:90° - 150°
Venderadius:735 mm
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:40 km (med 80 Ah batterier)
Max. hastighed:6/8/10/13 km/t
Batterier:60 Ah, 80 Ah tilbehør
Max. sikker hældning:
Max. kantklatring:70 mm
Elektronik:R-Net betjeningsenhed; lys og blinklys
Max. brugervægt:160 kg
Transport
Crash TestetDette produkt er crash testet og godkendt efter ISO 7176-19

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.