{

QUICKIE Q50 R CarbonFoldbar el-kørestol

Rejs lettere med vores letteste foldbare kulfiber el-kørestol. Vejer fra KUN 14,5 kg.

Rejs lettere med QUICKIE's letteste og sammenklappelige kulfiber el-kørestol.

Destinationer langt væk. Familieferier. Den daglige pendling. Q50 R Carbon er din perfekte rejsepartner uanset hvor, du skal hen. Med en vægt på kun 14,5 kg (uden batterier) og fremstillet af førsteklasses kulfiber, kan du lette dit sind (såvel som belastningen på dine arme), velvidende at dette er en kørestol som er utrolig let at løfte. Og som enhver god partner giver den dig plads, når du har brug for det. Den kan klappes sammen på få sekunder og kan opbevares på de mest trange steder - og alt sammen uden at fjerne batteriet. Klar til at køre afsted? Q50 R Carbon har den robuste, pålidelige QUICKIE-ydeevne, så du kan komme fra A-B (eller endda A-Z, takket være dens udvidede rækkevidde på 24 km). Men uanset hvor du kører hen, så tag et strejf af stil med på turen med 5 mulige iøjnefaldende farver.

Hvis du ønsker, at vide mere om vores Q50 R Carbon, så kontakt os på +45 70 22 43 49! Det er også muligt at booke en demonstration via knappen nedenfor. 

Arranger demonstration

DKK (Inkl. moms) 29.375 

 

QUICKIE Q50 R Carbon sammenklappelig el-kørestol

Design

Ekstrem let i vægt, 14,5 kg Kulfiber design.

Kulfiber. Let men utrolig stærk. Faktisk er nogle af de letteste ting på Jorden lavet af det, inklusive Q50 R Carbon - en af ​​verdens letteste sammenklappelige kulfiber-stole. Fuldstændig fantastisk med en vægt på kun 14,5 kg. Kulfiberrammen er fleksibel og bøjelig hen over ujævne overflader, hvilket giver Q50 R Carbon unikke stødabsorberende egenskaber og leverer en af ​​de meste jævne og effektive køreoplevelser.

Ekstrem let i vægt, 14,5 kg Kulfiber design.

Transport

Passer ind næsten overalt

Ferie uden en stor kørestol? Q50 R Carbon er så ualmindelig kompakt, når den er klappet sammen (370 mm længde x 570 mm bredde x 767 mm højde), at den kan passe ind næsten overalt! Tag toget, hop på bussen eller tag den med i bagagerummet i den mindste bil - den er perfekt til at udforske steder, nær og fjernt. Den er ligeledes så let i vægt, at den er en leg at løfte den ind og ud. Og når det er tid til at flyve, er Q50 R Carbon også IATA-godkendt* til flytransport.

* Tjek venligst med dit flyselskab før du rejser

Passer ind næsten overalt

FLYREJSER

Godkendt til flyrejser*

Planlægger du at rejse internationalt? Du kan tage Q50 R Carbon med dig, da dets lithium-ion-batteri er godkendt af IATA (International Air Transport Association) til transport på fly.

* De enkelte flyselskaber har forskellige krav i forhold til transport af produkter med Lithium-Ion-batterier. Inden du arrangerer flyrejser med kørestolen, bedes du bekræfte med dit flyselskab eller luftfartsselskab, at de accepterer batteridrevne køretøjer under UN-klassificering: UN3171. Se venligst brugervejledningen for yderligere detaljer.

Godkendt til flyrejser*

Ydeevne

Let i vægt og utrolig pålidelig

I over 40 år har vi arbejdet sammen med nogle af verdens bedste producenter for at levere solidt byggede kørestole, der har de allerbedste motorer, den bedste køreevne, rækkevidde og pålidelighed, som andre ikke kan matche. Det er derfor, Q50 R Carbons 250 W højeffektive børsteløse motorer giver den kraft og pålidelighed, du har brug for fra din kørestol (inklusiv klatring af forhindringer på op til 40 mm). Yderligere er den optimeret, så den vil levere den allerbedste rækkevidde fra dens batterier.

Let i vægt og utrolig pålidelig

Elektriske Muligheder

Kør længere med en udvidet rækkevidde på 24 km.

Foretrækker du at lade bilen blive hjemme? Nyd en rækkevidde på op til 12 km med Q50 R Carbons 10Ah lithium-ion-batteri. Hvis du ønsker at køre længere, giver dens ekstra batteriplads dig mulighed for at tage et (valgfrit) ekstra batteri med på turen, hvilket fordobler din rækkevidde til op til 24 km!

Kør længere med en udvidet rækkevidde på 24 km.
Wheelchair Wheelchair Frame accent

De sidste detaljer.

Med sin elegante kulfiberramme er Q50 R Carbon et flot blikfang - Fang andres opmærksomhed yderligere med en af vores flotte 5 farvemuligheder!

  • Carbon
  • Yellow
  • red
  • Purple
  • orange
  • blue

På grund af begrænsninger på skærmen kan de gengivne farver variere lidt fra den faktiske farve eller polstring. Som følge heraf bør den kun bruges som vejledning.

Book en demonstration af QUICKIE Q50 R Carbon

Ønsker du en brochure, så vælg blot denne mulighed. Så sender vi en til dig via e-mail. Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan bruger vi din information ved en demonstation?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende en bekræftelse via e-mail og for at arrangere en demonstation med en Sunrise Medical konsulent. Vær endelig ikke bekymret. Vi vil ikke videresende dine personlige data med nogen før vi har fået dit samtykke. Den information du giver os vil blive opbevaret i Storbritanien og vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde din anmodning (ikke længere end 1 år).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dimensioner
Totalbredde:570 mm
Totallængde:923 mm
Sædebredde:440 mm
Sædedybde:420 mm
Ryghøjde:464 mm
Svinghjul:165 mm
Drivhjul:210 mm
Farver:Carbon
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:12 km (Et batteri), 24 km (med valgfrit ekstra batteri)
Max. hastighed:6 km/t
Batterier:10Ah lithium-Ion
Max. kantklatring:40 mm
Totalvægt:Fra 14.5 kg (uden batterier)
Max. brugervægt:136 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.

Support

Ofte stillede spørgsmål

Alle forhandlede batterier er godkendt i henhold til IATA og kan tages med på flyrejser.

Download vores enkle 4-trins batteriguide her eller se nedenstående 4 punkter:

1. Oplad hver dag
Oplad selv på dage med lavt batteriforbrug. Sæt opladeren i din el-kørestol og derefter i stikkontakten. Sørg for, at der er tændt for strømmen/på stikkontakten. 

2. Oplad fuldt natten over
Du skal ikke bekymre dig om overopladning, din smarte batterioplader er spændingsbegrænset og slukker, når den når kapacitet.

3. Undgå at underoplade
Det reducerer kapaciteten, forkorter driftstiden og forårsager for tidlig batterifejl. Oplad i stedet i mindst 8 timer,for at nå 80 % kapacitet (eller længere for 100%).

4. Forbedre batterilevetiden
Genvind tabt kapacitet fra underopladning ved at udføre en 12-timers opladning mindst en gang om ugen.