EMPULSE F55 (14")

Udforsk og oplev som aldrig før

Svinghjulstørrelse 14''. Udforsk og oplev som aldrig før

Empulse F55 hjælpemotor til kørestole giver dig mulighed for at udforske den verden, der tidligere var uden for rækkevidde. 14'' hjul versionen øger komforten på din køretur, især i ujævnt terræn. Større, mere stabil og offroad-orienteret. Kun beregnet til udendørs brug.

Download brochure
Empulse F55 hjælpemotor - 14'' version

Nyd rejsen

Den ideelle løsning, hvis du leder efter en miljøvenlig løsning, der er let at håndtere og hjælper dig med at udforske verdener, der tidligere var uden for rækkevidde.

Den kraftfulde børsteløse elmotor og den optimerede trækkraft hjælper dig med at klare næsten alle typer af terræn.

Du er kun få skridt fra dit næste eventyr. Empulse F55 passer nemt på næsten alle almindelige manuelle kørestole. Bare påmonter og inden for få sekunder bliver F55 en stærk følgesvend i dit daglige liv. For yderligere oplysninger henvises til vores kompatibilitetsvejledning.

Smart designet til at give dig den ekstra smule uafhængighed og frihed, Empulse F55 giver dig mulighed for at spare på dine krafter og udvide din personlige rækkevidde.

Takket være flip-up sub rammen kan Empulse F55's pakkestørrelse minimeres på få sekunder: vend rammen, indsæt styrerøret, og du får en praktisk pakke, der nemt kan gemmes væk. Hvis det er nødvendigt, kan sub rammen endda blive helt afmonteret.

Nyd rejsen

Mobilitet har aldrig været så let

Empulse F55 er kompatibel med de fleste fastramme kørestole og tilbyder mange fordele i dit daglige liv.

  • Empulse F55 leveres med et 8,1 Ah-Li-Ion-batteri til op til 25 km rækkevidde. Den har et intelligent batteristyringssystem til forbedrede opladningscyklusser.

  • Vælg mellem 14'' versionen (vist her) eller 8.5'' versionen. Med de 14'' vist her, har du mere stabilitet ved høj hastighed, forbedret offroad kapacitet og en mere behagelig tur. Empulse F55's fuldt justerbare position giver dig mulighed for at justere vægtbalancen og optimere trækkraften. To uafhængige bremse systemer sikrer øget sikkerhed.

  • Empulse F55 er ultrakompakt og nem at påmontere, så du kan opgradere din kørestol med den ekstra kraft, når det er nødvendigt. Takket være flip up sub rammen kan F55's pakkestørrelse minimeres på få sekunder.

  • Gå ind i kontrolpanelet: Det letlæselige display viser alle de oplysninger, du har brug for. Du kan også justere placeringen af dit styr på farten.

Mobilitet har aldrig været så let
Timo Amerouso

Testimonial

Timo Amerouso

Fra en meget tidlig alder ønskede jeg kun én ting: at lære at ride en hest. I en alder af tolv år, fik jeg min første hest, og det var begyndelsen på en lovende karriere inden for ridebanespringning.

En alvorlig trafikulykke i 1995 ændrede alt. Siden den dag har jeg siddet i kørestol, løb er umuligt. Men min passion for ridning og heste forblev. Mine heste er mit anker og min kilde til styrke og inspiration. Efter min ulykke, begyndte jeg at lede efter nye måder at følge min vej.

Det var ikke altid let, og der var mange bump på vejen. I dag arbejder jeg som træner, forfatter og holder foredrag over hele Tyskland, Østrig og Schweiz. Jeg træner heste i forskellige aldre og træningsniveauer og giver også seminarer og coacher om personlighedsudvikling, motivation og inspiration. Både i mit arbejde som hestetræner og i mine foredrag, videregiver jeg med stor glæde mine oplevelser. Succes er den overbevisende konsekvens af vedholdenhed, og jeg ved, at alle kan gøre det. Mit mål er at skabe en ny forståelse for hestes trivsel og samtidig vise folk, hvor meget potentiale, der er i hver enkelt af os.
 

Det er ikke kun professionelt, at jeg altid er på farten. Jeg foretrækker, at tilbringe min fritid med min partner, mine heste eller cykle med min lille hund Mia. Jeg giver ikke op – det er ikke en mulighed. Jeg kommer, hvor jeg ønsker at være, og min nye kørestols hjælpemotor er en lettelse i hverdagen. Den er lille, praktisk, manøvredygtig, rigtig sjov - og også et reelt alternativ til bilen.

Instagram: @timoameruso

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:260 - 480 mm (Kørestol front ramme bredde)
Svinghjul:14''
Farver:4: Sort, rød, blå, orange
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:25 km
Max. hastighed:6 km/t; tilvælg 10 km/t eller 15 km/t
Batterier:Lithium-ion, 36V, 8.1 Ah
Max. kantklatring:op til 11% (6°)
Totalvægt:Fra 13 kg (Med batteri)
Max. brugervægt:110 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.