Krypton R fastramme kørestol

Den letteste, fuldt justerbare fastrammekørestol

Vi vidste, at den næste Quickie-version ville kræve noget specielt. Igennem brug af den mest avancerede ingeniørkunst, det smukkeste design og de bedste materialer, har vi skabt den ultimative Quickie-kørestol. Vi skabte Krypton R.

QUICKIEs Krypton R er den letteste, fuldt justerbare fastrammekørestol. Vi er ikke gået på kompromis. Der var kun ét materiale, vi kunne bruge til at opnå dette niveau - nemlig carbon (kulfiber) specielt udviklet til luftfartsindustrien. Resultatet er fænomenal fasthed og knivskarpe køreegenskaber sammen med et fuldt justerbart kørestolskoncept.

Fås også som krydsrammestol.

Læs mere >

QUICKIE Krypton R Fastramme Kørestol

Media og dokumentation

QUICKIE Krypton R - Sideview
QUICKIE Krypton Video
QUICKIE Krypton R - Lifestyle image with car

Billeder

Videos

Bestil en brochure via E-mail

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Hvad er dine rettigheder?

Du kan spørge os hvilke informationer vi har om dig og bede os rette dem, hvis de er inkorrekte. Du kan bede om en kopi af dine personlige data eller du kan bede os stoppe med at bruge dine personlige data. For at sende en forespørgsel kontakt os på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Vores varemærker