QUICKIE Q500 M Sedeo LiteCenterstyret

Skab dine egne oplevelser

Fantastisk indendørs manøvredygtighed, enestående udendørs ydeevne, suveræn stil

Den nye QUICKIE Q500® M-base kombinerer en fantastisk indendørs manøvredygtighed med en enestående udendørs ydeevne og en suveræn stil. Alt dette, kombineret med fordelene fra det justerbare SEDEO® LITE siddesystem og den mest avancerede betjeningsteknologi, giver dig den perfekte el-kørestol, når du skal opleve verden.

Download brochure

Udviklingen af centerstyret ydeevne.

De nye QUICKIE Q500 baser kombinerer fantastisk indendørs manøvredygtighed med en enestående udendørs ydeevne og en suveræn stil.

Fantastisk indendørs manøvredygtighed

Med en kørestol, der drejer om sin egen akse, kan du nyde intuitiv kørsel og fremragende manøvredygtighed i trange rum med den smalle (620 mm) base og en venderadius på 560-630 mm. Med en lav sædehøjde fra kun 415 mm passer stolen nemt ind under borde samt i kørestolstilpassede køretøjer.

Enestående udendørs ydeevne

Nyd en jævn og stabil kørsel, selv gennem ujævnt terræn, med QUICKIEs patenterede affjedring på alle hjul – seks uafhængigt affjedrede hjul dæmper alle bump på vejen.

QUICKIEs anti-pitch teknologi eliminerer pitching på skråninger – og når al vægten er placeret direkte over drivhjulet for at maksimere traction, har det aldrig været mere sikkert at køre.

Styrke til at køre hvorhen, du vil.

Nyd at have styrke og hastighed lige ved hånden med 4-pols højmomentmotorer. Vælg mellem 6 eller 8 km/t som standard, eller opgrader til 10 eller 13 km/t (lavt torsionsmoment) for den ultimative ydeevne. Derudover kan vælge mellem 60 Ah eller 80 Ah batterier for at maksimere din rækkevidde på op til 40 km og opleve en udendørs ydeevne som aldrig før!

Udviklingen af centerstyret ydeevne.

SEDEO LITE – justerbart siddesystem

SEDEO LITE siddesystemet har en højdejusterbar stropryg med justerbare stropper og et udvalg af komfortpuder (tilbehør), inklusiv to sædepuder og fire rygpuder med justerbare stropper og forskellige konturer for bedre komfort og positionering.

  • Alle justeringer af SEDEO LITE kan udføres hurtigt og nemt med de informative tegninger og kun et enkelt stykke værktøj. Delene kan justeres, omplaceres eller drejes for at yde brugeren den optimale støtte og kan tilpasses ændrede behov.

  • SEDEO LITE har en højdejusterbar stropryg med justerbare stropper og et udvalg af komfortpuder (tilbehør) inklusiv to sædepuder og fire rygpuder med justerbare stropper og forskellige konturer for bedre komfort og positionering.
    JAY puder og rygge er også kompatible med SEDEO LITE-rammen til at dække større kliniske behov.

  • De svingbare, længdekompenserende benstøtter hjælper dig til den bedste position. Derudover fås et stort udvalg af svingbare og midtermonterede benstøtter i såvel manuelle som elektrisk leverbare versioner – fra den enkle udgave til SEDEO LITE svingbar benstøtte med mange muligheder.

  • Armlænene er nemme at håndtere og letter forflytning. Vælg mellem aftagelig eller tiltet version (sidstnævnte er vist på billedet til højre). Alle kompatible med forskellige muligheder for armlænspolstringer.

  • Den integrerede hovedstøtte sætter nye standarder for justering og design. Kompatibel med SEDEO hovedstøtter (vist til højre: fleksibel hovedstøtte) og WHITMYER hovedstøtter.

  • Forskellige positioneringselementer er tilgængelige såsom svingbar lateral thorakal støtte, lår- og knæstøtte. Alle kan nemt svinges væk og fjernes. Den integrerede sædeskinne har mange muligheder for montering af de forskellige positioneringselementer.

SEDEO LITE – justerbart siddesystem

C-Me

Kør 4,8 km/t hævet med C-ME

C-ME handler om at se dig, og kun dig. Hæv dig selv op til 300 mm, imens du kører op til 4,8 km/t, og bevæg dig skulder-til-skulder med alle omkring dig. Derudover forbliver ophænget (suspensionen) på din kørestol aktiv, selv når du er hævet. Så du får den samme jævne og stabile kørsel uanset sædeniveau. Du kan endda løfte eller sænke med et enkelt tryk på en knap uden at skulle stoppe, mens du skifter niveau!

Lær mere

Kør 4,8 km/t hævet med C-ME

Fingerspidskontrol

Styr selv dine omgivelser med Q500 M SEDEO LITE og den avancerede betjeningsteknologi. Fås med den pålidelige VR2 betjeningsenhed og det overlegne R-Net avancerede joystick. Den store, letlæselige HD-skærm og de enkle flipkontakter gør styringen intuitiv.

TILSLUT

Du tager styringen med dine omgivelser med den integrerede, infrarøde funktionalitet. Styr såvel fjernsyn, dockingstationer og andre apparater nemt og enkelt med joysticket.

BLUETOOTH & IDRIVE 

Styr din telefon, computer, tablet og alle andre Bluetooth og i-devices med denne nyttige ekstrafunktion. Tilslut og styr op til fire enheder.

QUICKIES PATENTEREDE KNAPPER MED FUNKTIONSTILDELING

Skift knappernes funktion på joysticket til din ønskede kommando med QUICKIEs patenterede knapper med funktionstildeling. Tildel ydermere en anden (langt tryk) funktion til knapperne og opnå hurtigere, enklere og lettere adgang til ofte anvendte funktioner, uden at du behøver at bruge joysticket.

Switch-It betjeningsenheder

Hvis du kører med et traditionel joystick, og det ikke er den bedste løsning, kan du med alternative betjeningsenheder fuldt ud opleve din Q500 M SEDEO LITE kørestols køreegenskaber og fordele.

Find ud af mere!
Switch-It Chin Boom monteringssystem

Chin Boom Mounting System

Chin Boom monteringssystem til hagestyring

Switch-It Allround Joystick

Allround Joystick

Multifunktionelt joystick til kørestol

VersaGuide kompakt joystick fra Switch-It

VersaGuide

Kompakt proportional styring

Switch-It MicroGuide Mini Proportionalt Joystick

MicroGuide

Et lille, proportionalt joystick, der kræver meget lidt kraft

Switch-It MicroPilot joystick

MicroPilot

Proportional styring uden udslag

Dual Pro™ hovedstyring fra Switch-It

Dual Pro™

Fuldt proportional hovedstyring til intuitiv kørsel

Switch-It kontaktstyret hovedstyring

Kontaktstyrede hovedstyringer

Kontaktstyret hovedstyring til el-kørestole

Switch-It DriveStation betjeningsenhed

DriveStation

Ergonomisk controller til el-kørestol

Switch-It TouchDrive 2 betjeningsenhed

TouchDrive 2

Touchscreen proportional controller

Switch-It Ctrl+5 kontakt til kørestole

Ctrl+5 Kontakt

Bekvem adgang til programmerbare funktioner i el-kørestolen

Switch-It kontakter til fjernbetjening

Kontakter til fjernbetjening

Individuelle kontakter til individuel adgang

Bestil en brochure via E-mail

Hvis du er under 18, skal du ikke give os nogle personlige data. Du kan læse mere om vores retningslinjer for databehandling i vores privatlivspolitik.

Hvordan håndterer Sunrise Medical dine personlige data, hvis du ønsker en brochure?

Sunrise Medical vil bruge dine personlige data for at sende dig en e-mail med den brochure, du har anmodet om. Vi offentliggør eller deler ikke dine personlige data med andre. Dine data bliver gemt i Storbritannien og bliver opbevaret i 3 dage.

Dimensioner
Totalbredde:610 - 620 mm
Totallængde:Max. 1130 mm
Sædebredde:385 - 510 mm
Sædehøjde:415 - 490 mm
Sædedybde:410 - 560 mm
Ryghøjde:460 - 510 mm
Rygvinkel:85° to 120°
Venderadius:560 - 630 mm
Ydeevne/Vægt
Max. rækkevidde:Max. 40 km (med 80 Ah batterier)
Max. hastighed:6/8/10/12.5 km/t
Batterier:60 Ah, 80 Ah
Max. sikker hældning:
Max. kantklatring:75 mm
Elektronik:VR2, R-Net
Motor minimumsvægt:140 kg
Max. brugervægt:136 kg

Som en del af vores kontinuerlige produktudvikling forbeholder vi os retten til at ændre specifikationer og design uden varsel. Ikke alle funktionaliteter og tilpasninger er kompatible med alle kørestolskonfigurationer. For mere information se venligst brugermanualen.